Club van 100; bring a member in september!

31 augustus 2017 door Tom Stroosnijder
www.ojcrosmalen.nl
Het aantal leden van de Club van 100 stijgt gestaag en op het moment van schrijven zijn er 59 leden. Deze staan ook allemaal vermeld op het mooie bord in de hal. De mensen achter deze club komen met een speciale actie om nieuwe leden te werven.

Bring a member in september!
Als een lid van de Club van 100 een nieuw lid aanbrengt krijgt deze een echte OJC-sjaal! Let op: er is maar een beperkt aantal van dit collectors item beschikbaar, dus het geldt zolang de voorraad strekt en t/m 30 september. Op het formulier moet de naam gezet worden van de persoon die hem/haar heeft aangedragen.

23 november ledenavond
De eerstvolgende ledenavond van de Club van 100 staat gepland op donderdag 23 november a.s. Deze avond gaat er weer gestemd worden over de nieuwe besteding van het lidmaatschapsgeld. 

Bestedingswensen
De commissie Club van 100 heeft al een lijstje gemaakt van mogelijke bestedingen. Leden mogen ook input leveren hiervoor. Stuur dit naar clubvan100@ojcrosmalen.nl. Houd er rekening mee dat de besteding ten goede moet komen aan de gehele club en/of dat het vrijwilligers moet ontlasten. De lijst wordt in oktober voorgelegd aan het bestuur waarna de officiële lijst wordt vastgesteld voor stemming. 

Dug-outs veld 6
Het eerste resultaat van de Club van 100 zijn de nieuwe dug-outs op veld 6 die begin dit jaar gerealiseerd zijn. Lees hier het nieuwsbericht.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven