OJC breidt peuter- en kleuteraanbod uit

07 september 2017 door Mirjam de Wachter
www.ojcrosmalen.nl
Vier jaar geleden is OJC ROSMALEN gestart met het aanbieden van peutervoetbal. Voor kinderen vanaf 2 jaar is dit een leuke manier om kennis te maken met de voetbalsport, maar vooral een stimulans om te bewegen en de motoriek te ontwikkelen. Sinds twee jaar biedt OJC ook voetbal aan voor kleuters (4-jarigen), waarbij de spelvormen van het peutervoetbal langzaam overgaan in voetbalvormen. Waar ouders tijdens de peutertraining nog mogen helpen op het veld, wordt bij de kleuters al zelfstandig getraind, waarbij de ouders natuurlijk wel langs de zijlijn mogen aanmoedigen.

Dit seizoen gaat OJC het aanbod peuter- en kleutervoetbal uitbreiden. Waar voorheen alleen buiten getraind werd op de miniveldjes, kan dit seizoen ook gekozen worden voor trainingen in de zaal, tijdens de lange winterstop.

De keuzes voor trainen bij OJC (voor de peuter en kleuter-categorie) worden als volgt:
  1. Zomerlidmaatschap: lekker buiten trainen van september t/m november en van maart t/m mei. Deze trainingen vinden plaats op woensdag- of vrijdagochtend (evt. uit te breiden naar andere doordeweekse ochtenden bij veel aanwas). Kosten hiervan zijn 59 euro per seizoen.
  2. Winterlidmaatschap: lekker binnen trainen in de zaal van november t/m februari. Deze trainingen vinden plaats op zaterdagochtenden. Kosten hiervan zijn 79 euro per seizoen.
  3. Combi-lidmaatschap: lekker het hele jaar voetballen, combinatie van zomer en winterlidmaatschap. Kosten hiervan zijn 120 euro per seizoen. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in voetballen bij OJC ROSMALEN, dan kun je natuurlijk gelijk aanmelden of een mailtje sturen naar Mirjam Bouten - de Wachter (voor alle 2- en 3-jarigen, peuters@ojcrosmalen.nl) of Wendy van Straten (voor alle 4-jarigen, kleuters@ojcrosmalen.nl).
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven