Seizoensaftrap jeugd tot JO9 en opening BSO

11 september 2017 door Tom Stroosnijder
www.ojcrosmalen.nl
Zondag vond de jaarlijkse 'aftrap' van het seizoen voor onze jongste jeugdspelers tot JO9 plaats. Zij namen onder meer deel aan een speciale clinic. Daarnaast werd de nieuwe aanbouw, waar de Sport BSO is gevestigd, officieel geopend.

Om 12.00 uur werden alle kinderen en hun ouders ontvangen op de tribune en werden ze toegesproken door voorzitter Piet van der Plas. Natuurlijk was ook Jumpy weer van de partij! Ondertussen hadden de JO19-1 en de JO15-1, onder leiding van trainers Leonard Refualu en Ashley van den Dungen, al een hele warming-up en clinic uitgezet op veld 5 en 6. Na de enthousiaste warming-up begonnen de kinderen aan de clinic. Deze bestond uit allerlei behendigheidsoefeningen en wedstrijdvormpjes. Alle oefeningen werden begeleid door de spelers van de JO19-1 en JO15-1.

Na de clinic kregen alle deelnemers een oorkonde uitgereikt en was er ranja. Vervolgens was er gelegenheid om OJC 1 aan te moedigen op de J-side en hierbij kwamen de door Rabobank gesponsorde “klaphandjes” goed van pas. Op veld 5 en 6 konden de kinderen en ouders ook nog kennismaken met de Voetbal Academie en Keepersschool. Hier waren o.a. speciale oefeningen met Smartgoals uitgezet! 

Na de wedstrijd konden de kinderen met hun gekregen handtekeningenkaart van OJC 1 nog op jacht naar handtekeningen van spelers en staf. Ook de komende weken kan dit nog en een volle kaart mag je laten aftekenen bij het Wedstrijdsecretariaat op zaterdag, in ruil voor een leuk prijsje.

Naast bovenstaande activiteiten was er om 13.00 uur ook nog de officiële opening van de Sport BSO. In bijzijn van bestuursleden OJC, kinderen en ouders knipten Nanna Verhaaren (directie ’t Goudvisje) en Marc Hoedemakers (Voorzitter Stichting Voetbalcomplex OJC De Groote Wielen) een zak door waar allerlei ballen en spelmateriaal uitkwamen.

Wij danken alle kinderen en ouders voor hun komst en enthousiasme. En grote dank gaat uit naar de spelers en staf van JO19-1 en JO15-1 voor het verzorgen van de clinic.

www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven