Fred Heinrichs nieuw clusterhoofd JO17

02 oktober 2017
www.ojcrosmalen.nl
Per heden is Marc Visbeen geen clusterco√∂rdinator meer van de JO17-teams. Hij heeft besloten meer tijd te gaan steken in de andere functies en taken die hij al had bij OJC. Die tijd moest ergens vandaan komen en dat heeft geresulteerd in dat hij het clusterschap heeft moeten laten vallen. Gelukkig is in Fred Heinrichs snel een opvolger gevonden.

Fred is voor velen geen onbekende. Als trainer/coach van (dit seizoen) JO17-6 en JO11-7 is hij al jarenlang meerdere dagen per week op De Groote Wielen te vinden. Vanaf nu wil hij ook op organisatorisch vlak gaan proberen zijn bijdrage te leveren aan de club. Hieronder stelt hij zich kort voor:

Mijn naam is Fred Heinrichs, 48 jaar oud, geboren en getogen Bosschenaar en inmiddels al weer 11 jaar woonachtig in het Rosmalense met mijn vrouw Chantal en drie kinderen. Zelf heb ik mijn wedstrijdjes in de jeugd en kort in de senioren gespeeld bij het toenmalige Hertogstad en OSC'45. Inmiddels loop ik al zo'n 10 jaar rond bij OJC, waar ik het team van mijn oudste zoon Devin al vanaf de mini's tot aan de huidge JO17-6 als trainer/coach begeleid. Sinds enkele jaren is daar ook het team van mijn jongste zoon Ryan bijgekomen, waar ik inmiddels ook al ruim drie jaar eenzelfde rol bij vervul.

Ik hoop met mijn eigen ervaringen, kennis en enthousiasme mijn steentje bij te dragen aan het voetbalplezier van de B-jeugd en natuurlijk ook aan dat van iedereen bij OJC.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven