Reacties op opmerkingen enquête kantine

23 november 2017
www.ojcrosmalen.nl
Enkele maanden geleden leverde een enquête over de mogelijke verbeterpunten met betrekking tot onze kantine maar liefst 263 reacties op. Verschillende opmerkingen werden opgepikt door de kantinecommissie, die aan de slag is gegaan met het verbeteren van ons eigen clubhuis.

Hierbij puntsgewijs een aantal reacties op zaken die aan de orde kwamen:

1. Opstopping in kantine bij cafetaria en koffiehoek
Er is een nieuw verkooppunt gerealiseerd op de begane grond bij de doorgang naar het hoofveld. Hier is alles te verkrijgen, met uitzondering van gefrituurde snacks. Dit zou de drukte vooraan in de kantine moeten voorkomen in de toekomst.

2. Inrichting kantine
Met ondersteuning van ’S-Port Support van de gemeente hebben een aantal sessies plaatsgevonden met een interieuradviseur. Een geselecteerde groep uit de vereniging heeft mee gedacht en aanbevelingen gedaan. Inmiddels is er een plan gepresenteerd om direct en in de toekomst verbeteringen aan te brengen. Een groot deel is echter afhankelijk van beschikbare middelen. Inmiddels gerealiseerd:
- Andere indeling van het meubilair (hoge tafels, lage tafels, etc.)
- Mogelijkheid om op 3 punten in kantine sport te kijken op TV.
- Realisatie van 2 dartborden.
- Alle defecte lamellen vernieuwd.
- Begonnen met aanbrengen van decoratie (ballen aan plafond, OJC-vlag)
- Oude fineer verwijderd en rood-zwart gemaakt. 

3. Sfeer en activiteiten in kantine
Er is inmiddels een DJ jaarkalender gemaakt waarin op een aantal drukke zaterdagen en zondagen een DJ is ingepland om te proberen extra sfeer te creëren in de kantine. Ook zijn er activiteiten gepland (Biercantus, Sinterklaas, etc.). Heb je zelf of met je team een idee om een activiteit te organiseren staan we daar altijd voor open. Neem contact op met horecamanager@ojcrosmalen.nl.

4. Assortiment
De kantinecommissie maakt een zorgvuldige afweging bij de bepaling van de producten in het assortiment van de kantine. Hierbij wordt gekeken naar prijs, kwaliteit, leveringsvoorwaarden. Bij de marktverkenning van drankenleveranciers in 2015 zijn meerdere partijen uitgenodigd en is na een uitvoerige vergelijkingsanalyse gekozen voor Amstel en Vrumona in de vorm van een contract voor meerdere jaren. Aan het biercontract is ook het frisdrank assortiment gekoppeld. 
Het eetassortiment is dit jaar ook opnieuw onder de loep genomen op basis van wensen en omzet. Hierna zijn er nieuwe producten toegevoegd en ook enkele verwijderd. 
Regelmatig krijgen we nieuwe aanbiedingen van nieuwe producten die zorgvuldig worden bekeken, bijvoorbeeld Sportenbroodje, broodje hete kip, gebakken garnaaltjes, etc. Heb je wensen of suggesties? Mail het naar horecamanager@ojcrosmalen.nl. 

5. Aanbod van Cappuccino
Uit de enquête kwam meerdere keren de wens naar Cappuccino naar voren. Inmiddels hebben we dit als proef in het assortiment opgenomen.

6. Muziekkeuze en volume
Met veel leden hebben we veel verschillende wensen qua muziekstijl. OJC heeft een muziekcomputer waarin afspeellijsten zijn gemaakt die moeten voldoen aan de wensen van de leden. Uiteraard is dit ook weer afhankelijk van het moment. Wensen kun je altijd kenbaar maken bij het barpersoneel. Met het volume van de muziek wordt zo veel mogelijk naar ieders wensen rekening gehouden. Vanwege eventuele overlast voor omwonenden van ons complex zullen we geen muziekinstallatie op het buitenterras installeren. 

7. Drankprijzen
De drankprijzen worden bepaald door het bestuur, op advies van de kantinecommissie. Uiteraard is hierbij de inkoopprijs van belang, maar ook overige kosten moeten hierin meegenomen worden, zoals de vergoedingen aan het barpersoneel. 

8. Ideeën en wensen voor toekomst
O.l.v. de kantinecommissie en na input uit de enquête zijn er een aantal ideeën en wensen bepaald om de kantine in de toekomst verder te verbeteren. Of dit realiseerbaar is en op welke termijn is afhankelijk van de beschikbare middelen en prioriteiten binnen de vereniging. Hieronder het overzicht:
- Schilderen van de muur waar het grote beamerscherm hangt.
- Creëren lounge gedeelte achterin de kantine (voor de jeugd).
- Aanschaf van een tafelvoetbalspel.
- Opstarten/deelname van/aan een dartcompetitie.
- Schilderen van bartafels en krukken op terras.
- Plafond optisch verlagen d.m.v. brandveilige decoratie.
- Vernieuwen van gordijnen.
- Thema versieringen in kantine (Sinterklaas, kerst, etc.).
- Meer activiteiten per doelgroep.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven