Geslaagde KNVB scoutingsbijeenkomst

29 november 2017 door Freddy Jacobs
www.ojcrosmalen.nl
Afgelopen maandagavond werd er in samenwerking met Henk Grim van de KNVB een scoutingsbijeenkomst gehouden bij OJC ROSMALEN. Het werd een lange, maar geslaagde avond.

Sinds dit seizoen hebben wij weer een scoutingsteam dat op zaterdag zoveel mogelijk thuiswedstrijden bekijken in de onderbouw. Na diverse gesprekken en overleggen bleek dat de scouts wat meer te weten wilden komen over wat nu precies scouten is. Vandaar dat wij deze bijeenkomst hebben georganiseerd.

Buiten onze scouts waren er ook diverse scouts van BVO's, zowel nationaal als internationaal. Ajax, NAC, Arsenal en Wolfsburg waren bijvoorbeeld aanwezig. Een mooi gezelschap om eens te praten over het scoutingsvak. Het was een flinke zit, met interessante thema's waar wij iets aan hadden, maar ook dingen zoals biologische leeftijd en wat voor impact dit wel of niet heeft. In welk deel van het jaar zitten de meeste talenten, wat voor effect heeft dit en is dit ook altijd zo, in verband met eventuele laatbloeiers en kracht?

In de volgende bijeenkomst willen wij een regionale BVO-scout uitnodigen, om zo ook wat meer informatie uit te wisselen. U leest het; ook de (interne) scouting van OJC ROSMALEN zit in de lift.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven