Waterdruk en temperatuur douches getest

12 december 2017 door Peter van der Plas
www.ojcrosmalen.nl
We zijn al geruime tijd bezig om de watertemperatuur en -druk van de douches op een goed niveau te krijgen. Het probleem blijkt echter wat ingewikkelder dan in eerste instantie gedacht. We gaan jullie niet vermoeien met allerlei technische informatie over de waterinstallatie bij OJC, maar geven hierbij aan welke stappen er nu gezet worden om het probleem op te lossen.

Komende week wordt er tijdelijk een hydrofoor geplaatst, waarmee de waterdruk verhoogd kan worden. Hiermee gaan we testen of we dan overal (ook in de kleedkamers waar meestal de problemen zijn) voldoende water uit de douches krijgen. Tevens hopen we dat dan ook de menging van het koud en warm water beter is en dus ook de temperatuur van het water overal voldoende is.

Als de test slaagt, wordt er permanent een hydrofoor geïnstalleerd. Mocht het zo zijn dat de druk wel goed is, maar de temperatuur nog te wensen over laat, dan zal er naast de hydrofoor ook nog een extra boiler worden geïnstalleerd, waarmee de warmwatercapaciteit zal worden verdubbeld.

Middels een 'douche-update' zullen we jullie op de hoogte houden van de situatie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven