Thijs van Pinxteren zet zich in voor KiKa

03 januari 2018 door Thijs v Pinxteren
www.ojcrosmalen.nl
Het jaar 2017 was zwaar voor Thijs van Pinxteren, speler van ons 3e elftal. Zijn schoonfamilie Kusters, waarvan zoon Dylan (OJC 2) en vader John (als vrijwilliger) ook dicht bij OJC betrokken zijn, verloor tot hun grote spijt moeder Marjolein. Thijs wil zich met zijn eerste (trial)marathon gaan inzetten tegen de verschrikkelijke ziekte waaraan zijn schoonmoeder overleed. Donaties zijn van harte welkom.

"Bij mijn schoonmoeder werd begin van het jaar longkanker geconstateerd", vertelt Thijs. "Na 10 maanden hard gevochten te hebben, heeft zij de dappere keuze gemaakt euthanasie te plegen en hebben wij 16 november afscheid van haar moeten nemen. Ik heb mij deze tijd zo machteloos gevoeld en het heeft mij erg veel pijn gedaan. Naast mijn schoonmoeder zijn er meerdere dierbaren die ik aan deze verschrikkelijke, oneerlijke ziekte heb verloren. Daarom wil ik door middel van deze actie mijn steentje bijdragen. Ik krijg er niet de mensen mee terug, maar kan op mijn manier wel mijn steentje bijdragen."

Op 10 februari zal Thijs zijn allereerste (trail)marathon gaan lopen. "Nog nooit heb ik ruim 43 kilometer gelopen en al zeker niet door de Ardennen. Tijdens de 'from dusk till dawn night trail' zal ik me inzetten tegen de ziekte. Door deze uitdaging aan te gaan, wil ik er aandacht voor vragen en natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor KIKA."

OJC steunt de actie van Thijs. Wil je hem ook sponsoren? Dat kan via deze pagina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven