Sportpark gevuld met wintertoernooien

12 januari 2018 door Mark van der Donk
www.ojcrosmalen.nl
Na het geslaagde Oliebollentoernooi en een knallende nieuwjaarsreceptie gaan we ook in het tweede weekend van januari gewoon door met diverse activiteiten op ons sportpark. Zaterdag 13 en zondag 14 januari staan er maar liefst zes wintertoernooien op hoog niveau én een competitiewedstrijd van ons 1e elftal op het programma.

Zaterdagochtend nemen vanaf 9.00 uur onze eigen JO13-3 en JO15-2 het op tegen louter JO13-1 en JO15-1 teams uit Brabant en omstreken. 's Middags, vanaf 13.30 uur, geldt hetzelfde voor OJC JO17-2 en JO19-2, die leuke tegenstanders uit hun eigen leeftijdscategorie treffen. Het zorgt ervoor dat maar liefst 48 selectie-elftallen in actie komen op deze eerste voetbalzaterdag van het jaar 2018. Alsof het niet genoeg is, wordt die om 19.00 uur ook nog eens afgesloten met de thuiswedstrijd van OJC ROSMALEN 1 tegen Blauw Geel'38 uit Veghel.

Op zondag komen onze JO13-1 en JO15-1 aan de beurt. Dit jaar helaas geen Winter Cup, omdat de BVO-teams alweer voor de competitie moeten voetballen, maar met hoog acterende amateurverenigingen hebben we goede vervangers gestrikt voor het jaarlijkse wintertoernooi. Van 10.30 tot 14.40 uur gaan ook hier weer 24 elftallen strijden om de bekers.

Op onze speciale Toernooi-pagina vindt u alle (voorlopige) schema's van onze wintertoernooien.

De weersvoorspellingen zijn prima en de kantine is geopend. Toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven