De (h)eerlijke koffie van OJC ROSMALEN

27 januari 2018 door Patrick Kivits
www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN verlengt volgende week zondag het contract met de firma Miko Koffie. Aangezien duurzaam ondernemen binnen OJC een steeds belangrijkere rol inneemt, hebben wij gekozen voor het Fairtrade koffieconcept van Miko; Puro Fairtrade koffie.

Puro koffie draagt het Max Havelaar-keurmerk. Max Havelaar stelt alles in het werk om in derdewereldlanden de arbeids- en levensomstandigheden te helpen verbeteren. Het keurmerk is een waterdichte garantie voor betere handelsvoorwaarden. 

Saving the Rainforest
Voor elke verkochte kilo Puro koffie wordt een financiƫle bijdrage afgestaan om regenwoud aan te kopen en duurzaam te beschermen. Zo heeft Puro in samenwerking met het World Land Trust van Sir David Attenborough in het Amazone regenwoud al vele hectaren regenwoud aangekocht. In Nederland heeft Puro een samenwerking met Vereniging Natuurmonumenten. Hierdoor kan ook de natuur in onze directe omgeving beschermd worden. Voor nu en voor later.

Terwijl u geniet van uw kop koffie draagt Puro bij aan de bescherming van tropisch regenwoud en de natuur in Nederland. Dat zorgt ervoor dat elk kopje koffie eens zo goed smaakt! 

Meer informatie vindt u op www.purocoffee.com.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven