ProCamp ook komende zomer bij OJC ROSMALEN

09 februari 2018 door Patrick Kivits
www.ojcrosmalen.nl
Het leukste voetbalkamp van Nederland is deze zomervakantie weer in Rosmalen. Voor het 5e jaar op rij komt ProCamp naar OJC ROSMALEN voor twee voetbalweken (met thuis slapen) vol pret en plezier. Als club zijn wij erg blij met deze samenwerking.

Met een geheel vernieuwd trainingsprogramma, de ‘wereldtraining’, krijg je de beste en leukste oefeningen uit de voetbalwereld. Deze zomervakantie ga je beleven hoe de topspelers uit Argentinië en Brazilië trainen en waarom zij zo goed zijn. Lees hier alles over de ‘wereldtraining’.

Topvoorbereiding
De pret, toptrainers en strijd tijdens de trainingen laten jouw balvaardigheid en zelfvertrouwen zonder twijfel flink groeien. Het is niet voor niks dat al veel voetballers en voetbalsters uit de regio Rosmalen de afgelopen jaren hebben genoten. Daarbij vonden ze het een super voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Vroegboekactie
Reserveer snel je plek om van de bijzondere vroegboekactie te profiteren. De eerste 400 inschrijvers, aan een van onze kampen, ontvangen de exclusieve ProCamp ‘wereldvoetbal’.

Schrijf je alleen of samen met je teamgenoten in via de website van ProCamp. De inschrijving is reeds geopend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven