Betty Schelle nieuwe clustercoördinator vrouwen

28 februari 2018
www.ojcrosmalen.nl
De vacature voor clustercoördinator van onze vrouwenteams is vanaf heden ingevuld door een nieuw persoon binnen onze organisatie. Betty Schelle debuteert bij OJC ROSMALEN, maar heeft haar sporen in het (vrouwen)voetbal elders al ruimschoots verdiend. Graag stelt ze zichzelf aan alle OJC'ers voor.Mijn naam is Betty Schelle en ik woon op dit moment in Empel.
Voetbal en sport in het algemeen beheerst een zeer groot deel van mijn leven. Uiteraard ook mijn 2 geweldige dochters, Nikki en Michelle, die ook deze liefde hebben meegekregen.
Ik ben sportdocent maar werk op dit moment  bij Persgroep Nederland BV.

Binnen de voetbalsport ben ik zeer actief. Vanaf mijn 14e jaar bij mijn clubje B.M.C. te Berlicum, waar ik dan ook veel vrijwilligersfuncties bekleed heb. Actief heb ik hier ook vele jaren gespeeld, maar ook bij de verenigingen Nulandia, DVC Den Dungen en Festilent.
Door mijn grote interesse en liefde voor de sport heb ik hierin  een aantal bestuursfuncties binnen LNVS (Landelijk Netwerk Vrouwen in de Sport), KNVB, Zwaluwen Jeugdactie en Lid RvC NKS.

Met plezier ga ik nu clustercoördinator worden voor de Vrouwen van OJC ROSMALEN. Samen met de andere vrijwilligers, trainers, leid(st)ers en uiteraard de speelsters gaan we proberen het meiden-/vrouwenvoetbal binnen OJC ROSMALEN te optimaliseren en op een hoger plan te brengen. Ik hoop dan ook zeer binnenkort met iedereen kennis te kunnen maken.

Heb je vragen of wil je met me praten over voetbal en over OJC ROSMALEN vrouwen in het bijzonder? Je mag me altijd bellen/mailen.

Ik heb er zin in en hopelijk jullie ook.

Tot gauw ziens.
Betty 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven