Gezocht: nieuwe hoofdtrainster/-trainer VR1 

03 maart 2018 door Constant van Meel
www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN is voor ons eerste vrouwenteam, uitkomend in de 2e klasse, op zoek naar een nieuwe hoofdtrainster/-trainer die het team verder kan ontwikkelen. Geïnteresseerde kandidaten vragen wij op korte termijn te reageren, zodat wij met hen in gesprek kunnen gaan om te zien of de visies overeenkomen.

Met 2400 leden en 500 vrijwilligers is OJC ROSMALEN de grootste voetbalvereniging van Nederland. In het vrouwen- en meisjesvoetbal is de club in de afgelopen jaren hard gegroeid naar bijna 350 vrouwelijke voetballers, die spelen in 4 vrouwenteams en 19 jeugdteams.
Het eerste vrouwenteam is in de afgelopen jaren gestaag opgeklommen van de 5e naar de 2e klasse, waar het team dit seizoen een stevige derde plaats inneemt. OJC Vrouwen 1 heeft zicht op een periodetitel, waardoor gespeeld gaat worden voor promotie naar de 1e klasse.

Kandidaatprofiel
De hoofdtrainster/-trainer van ons eerste vrouwenelftal moet het team verder kunnen ontwikkelen, door o.a. speelsters individueel technisch beter te maken, maar ook door hen als team tactisch te verbeteren. Wij zoeken een trainster/trainer die in het bezit is van minimaal een TC3-diploma, ervaring heeft met het trainen van vrouwen-en/of meisjesteams, communicatief vaardig is, maar vooral enthousiast en gedreven is om samen met de meiden het maximaal haalbare eruit te halen. Daarnaast heeft zij/hij oog voor talent ook buiten het Vrouwen 1-team en de doorontwikkeling en -selecteren daarvan. Je visie op de ontwikkeling van vrouwenvoetbal is essentieel. 

Contact
Voor meer informatie kun je tot 31 maart contact opnemen met Constant van Meel, vrouwenvoetbal@ojcrosmalen.nl.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven