Talenten/Open Dag Voetbal Academie Brabant

06 maart 2018 door Jan van der Biezen
www.ojcrosmalen.nl
Al onze leden (en niet-leden) worden uitgenodigd voor de talenten/open dagen van Voetbal Academie Brabant, die vrijdag 23 maart van 18.30 tot 20.00 uur zullen plaatsvinden bij OJC ROSMALEN. Tijdens deze dag kun je kennismaken met de visie, techniektraining en trainers van Voetbal Academie Brabant, de leukste voetbalschool in Noord-Brabant voor jongens en meisjes.

VAB bestaat dit jaar 10 jaar en wil dit samen met jullie vieren. De laatste training van de voorjaarscursus zal een voetbalspektakel worden met alle deelnemers van de locaties op zondag 1 juli in het RKC Waalwijk-stadion, met uitreiking certificaat en verdere festiviteiten ter gelegenheid van het jubileum van Voetbal Academie Brabant.

Wanneer je inschrijft voor de voorjaarscursus, noteert VAB een uniek inschrijfnummer waarbij je kans maakt op schitterende prijzen die bekend worden gemaakt tijdens de finale van de Brabantse Voetbaldagen, die gehouden worden op zondag 21 oktober in het RKC-stadion. Hoofdprijs is een waardebon voor een voetbalreis naar keuze. Daarnaast maak je ook kans om uitgenodigd te worden voor de Talentenklas van Voetbal Academie Brabant, waarbij je traint met de beste voetballers(sters) van jouw leeftijd. Tijdens deze dagen zullen er - naast de trainers van Voetbal Academie Brabant - ook scouts van Betaald Voetbal Organisaties aanwezig zijn om de talenten te bekijken.

Ben je tussen de 4 en 16 jaar en vind je voetbal het mooiste wat er is? Schrijf je dan nu in via onderstaande link voor een van de talentendagen en maak kennis met de leukste en beste voetbalschool van Brabant:

Aanmelden Open/Talentendag OJC ROSMALEN
Deelname aan de Talentendag is gratis. 
 
Wil je nu al opgeven voor onze cursus in Rosmalen die zal starten op vrijdag 6 april? Meld je dan nu aan via onderstaande link:

Inschrijven voorjaarscursus 2018 OJC ROSMALEN


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven