Sponsorcommissie op zaterdagen aanwezig

15 maart 2018 door John den Houter
www.ojcrosmalen.nl
De sponsorcommissie van OJC ROSMALEN is een actieve commissie binnen de vereniging. Een nieuw initiatief is dat vertegenwoordigers van de sponsorcommissie in duo's actief aanwezig zijn op sportcomplex De Groote Wielen. Vanaf zaterdag 17 maart a.s. kunt u ons de komende zaterdagen, tot eind april 2018, tussen 10.00 en 14.00 uur ontmoeten in de hal van ons clubgebouw.

Aanstaande zaterdag, 17 maart, kunt de sponsorcommissie zelfs treffen tussen 11.00 en 15.00 uur. De weken daarna is persoonlijk contact van 12.00 tot 14.00 uur mogelijk.

De sponsorcommissie hoopt op deze manier het eerste contact te leggen met nieuwe sponsoren, die de vereniging OJC ROSMALEN een warm hart willen toedragen. 
Het eerste contact zal bestaan uit uitleg over de diverse sponsorproducten van OJC. Als u hierna geïnteresseerd bent in sponsoring in de vereniging, zal er met u contact opgenomen worden voor een vervolggesprek. 

Als onze huidige sponsoren vragen hebben over sponsoring, dan zijn zij op de zaterdagen ook van harte welkom om vertegenwoordigers van de sponsorcommissie te spreken. Graag tot ziens!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven