Aan de slag met meiden- en vrouwenvoetbal

20 maart 2018 door Constant van Meel
www.ojcrosmalen.nl
Dit jaar doet OJC ROSMALEN mee aan het ontwikkelingsprogramma meiden- en vrouwenvoetbal van de KNVB. De komende jaren gaan we aan de slag met de ontwikkeling van meiden- en vrouwenvoetbal in onze vereniging. Centrale thema’s zijn de positionering van het vrouwenvoetbal binnen onze vereniging, een verenigingsorganisatie die ook is afgestemd op vrouwenvoetbal en de kwaliteit van het meiden- en vrouwenvoetbal.

Vorig seizoen zijn we door de KNVB benaderd deel te nemen aan het ontwikkelingsprogramma. Wij hebben ons hiervoor aangemeld waarna een intakegesprek volgde waarin we meer informatie over het programma hebben gekregen en onze ambitie hebben toegelicht. Na het intakegesprek volgde op 17 januari van dit jaar een analysegesprek om de huidige situatie van de vereniging in beeld te brengen. Daarna hebben we rapportage ontvangen met een goed beeld van de thema’s waarop onze vereniging zich kan ontwikkelen. Daar gaan we nu mee aan de slag, onder begeleiding van onder andere procesbegeleiders, KNVB-medewerkers voetbalontwikkeling en overige experts.

Vanuit de vereniging is Constant van Meel programmaleider. Op de foto staan de deelnemers van het analysegesprek. Wil jij ook meedenken of een bijdrage leveren? Neem dan contact op met Constant (vrouwenvoetbal@ojcrosmalen.nl). Want de sleutel voor succes is natuurlijk de betrokkenheid en het commitment van alle betrokkenen binnen de vereniging!
 
Ontwikkeling
In totaal doen in heel Nederland ongeveer 30 verenigingen mee aan het ontwikkelingsprogramma. De deelnemende verenigingen ontwikkelen en versterken zichzelf, maar inspireren óók andere clubs door het delen van kennis en inzichten. Zo wordt gezamenlijk een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de volledige breedte van het meiden- en vrouwenvoetbal.
 
Meer informatie op deze pagina van de KNVB-site.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven