OJC ROSMALEN organiseert 7 tegen 7-toernooi

30 maart 2018 door Femke van Douwen
www.ojcrosmalen.nl
Op vrijdag 18 mei is het zo ver! Het eerste 7 tegen 7-voetbaltoernooi bij OJC ROSMALEN. Jongeren tussen de 16 en 25 jaar zijn van harte welkom om het toernooi bij te wonen en zullen tegen elkaar strijden in een 7-tal. Aan het einde van de avond zal de winnaar bekend worden gemaakt tijdens het feest in de kantine.

Het 7 tegen 7-toernooi wordt door OJC georganiseerd om jongeren tussen de 16 en 25 jaar de gelegenheid te geven om een lekker potje te voetballen met vrienden of familie. De wedstrijden starten vanaf 18.30 uur. Tijdens het toernooi nemen de jongeren het op tegen hun eigen leeftijdgenoten in een 7-tal. Er wordt gespeeld op een half veld met de bijbehorende E-pupillengoals. 

Door het 7 tegen 7-toernooi hoopt OJC ROSMALEN een doelgroep aan te spreken die niet op de gebruikelijke zaterdagmiddag of zondag wil voetballen. Het is dan ook niet nodig dat een deelnemer lid is van een voetbalvereniging. Bij voldoende animo gaat OJC overwegen om hieraan in het voorjaar een vervolg te geven in de vorm van een kleine competitie. 

Feestavond
Een team bestaat uit minimaal 7 en maximaal 10 spelers, die gaan strijden voor de winst. Aan het einde van het toernooi zal er een prijsuitreiking zijn, met aansluitend een feest in de kantine. Tijdens het feest zal ook een DJ aanwezig zijn. Om mee te doen aan het toernooi wordt er 15 euro inschrijfgeld gevraagd per team. Hier krijg je 10 consumptiebonnen voor terug. Inschrijving kan op deze pagina.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven