Bedankje van Jan van der Biezen en Theo Kraut

09 mei 2018 door Jan van der Biezen
www.ojcrosmalen.nl
Een kleine twee weken geleden werden onze supervrijwilligers Jan van der Biezen en Theo Kraut koninklijk onderscheiden. Zonder dat ze er zelf iets vanaf wisten, ontvingen ze een lintje waardoor ze lid werden in de Orde van Oranje-Nasssau. Graag bedanken ze met de volgende tekst iedereen die hier aan bijgedragen heeft.
Beste OJC-ers,

Afgelopen donderdag 26 april werden Theo en ik in de vroege morgen verrast.
Met een smoes werden we door leden van het hoofdbestuur meegenomen naar eetcafé Bottles, waar o.a. onze families op de vroege ochtend aanwezig waren. Toen even later de burgemeester binnen kwam viel het kwartje dat er iets bijzonders stond te gebeuren.

Na een kort woordje door de burgemeester, over de reden van deze ontmoeting, werden we met zijn allen verzocht om om 11.45 uur in het Theater aan de Parade aanwezig te zijn. Hier vond de officiële uitreiking van de onderscheiding plaats. Na de toespraak van de burgemeester, die voor eenieder een leuk woordje had, en een algemene toast was het officieëe gedeelte afgelopen. 

Bij en door OJC was er een samenzijn geregeld om 18.30 uur, wat erg gezellig is verlopen.

Wij willen hiermee alle mensen bedanken die op de een of andere manier een bijdrage hebben geleverd aan deze, voor ons, bijzondere dag.

Theo Kraut
Jan van der Biezen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven