Inschrijving Business League in volle gang

14 mei 2018 door Rene Geerts
www.ojcrosmalen.nl
Vanaf donderdag 14 juni 2018 staat alweer de 4de editie van de Business League OJC op het programma. Vier donderdagen lang wordt dan gestreden om de felbegeerde schaal van de Business League OJC. v.v. OJC ROSMALEN daagt alle bedrijven in de regio uit om met het personeel of zakenrelaties deel te nemen aan dit leuke evenement. Er is enige haast gemoeid met inschrijven want er zijn nog slechts 13 plaatsen beschikbaar.

De 4de editie van de Business League OJC start dit jaar op donderdag 14 juni en eindigt op donderdag 5 juli. De Business League OJC is een zomeravond bedrijvencompetitie, waarbij voetballen met collega’s zorgt voor gezelligheid, sportiviteit en onderlinge samenhang. De wedstrijden vinden plaatst op een half veld, 7 tegen 7. Kortom, geschikt voor iedereen! 

Hoofdsponsor
De Business League OJC is blij te mogen vermelden dat het met BusinessHealthSupport over een hoofdsponsor beschikt. Het bedrijf ondersteunt organisaties in het optimaliseren van duurzame inzetbaarheid van werknemers. Het laten voetballen en sporten van personeel door bedrijven sluit aan op de kernwaarden van de organisatie: het stimuleren van duurzame inzetbaarheid onder uw werknemers. Kijk voor meer informatie op www.businesshealthsupport.nl

Terras
Om het ideale zomeravond gevoel te creëren wordt een buitenbar met terras opgesteld met goed uitzicht op de speelvelden. Zo kunnen de teams na inspanning lekker in de zomeravondzon genieten van een drankje. De evaluatie van de gespeelde wedstrijden mag daarbij zeker niet ontbreken, evenals de kennismaking met andere aanwezige bedrijven.
De Business League OJC wordt feestelijk afgesloten tijdens de laatste speeldag (5 juli 2018) waarbij de finalerondes bepalen wie de winnaar wordt van de OJC Business-schaal.

Deelnemen
Deelname aan de bedrijvencompetitie bedraagt € 200,-. Inschrijven met uw bedrijfsteam doet u door een mail te sturen naar businessleague@ojcrosmalen.nl of door het inschrijfformulier hieronder te downloaden. Wees snel, want de inschrijvingen gaan snel en de volgorde van inschrijving is leidend. Zie hieronder de officiële uitnodiging!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven