OJC en Jumbo Rosmalen samen in beweging

09 juni 2018
www.ojcrosmalen.nl
De jeugd, en met name de breedtesport, is de bakermat van OJC ROSMALEN. Naast de prestatiesport vormen de breedtesport en maatschappelijke betrokkenheid de drie pijlers van de snelgroeiende vereniging.

"Onze missie luidt dat we iedereen in de samenleving op zijn/haar niveau de voetbalsport met plezier willen laten beoefenen", aldus Bernard Brouwer, penningmeester van OJC. "Daarmee vervullen wij een belangrijke maatschappelijke functie. Voetbal ontwikkelt jeugd op meerdere gebieden. De jeugd wordt in beweging gebracht, ze leren omgaan met trainers/begeleiders en met emoties die sport teweegbrengt. Kortom, door het bedrijven van de voetbalsport ontwikkelt de jeugd zich op het gebied van gezondheid, mentaliteit, motoriek en sociale omgang."

In deze doelstelling hebben OJC ROSMALEN en Jumbo Rosmalen Passage Vreeburg en Jumbo Harrie Coppensstraat (vanaf september de tweede nieuwe Jumbo in Rosmalen) zich prima kunnen vinden. De samenwerking werd dan ook feestelijk bekrachtigd met de ondertekening van de samenwerking als Jeugdpartner.

"Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo middenin de samenleving", vertellen Ron Snoijs en Xavier Coumans van Jumbo Rosmalen. "Zeker in Rosmalen, met nu nog één en vanaf september twee Jumbo winkels in hartje Rosmalen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Bewegen en gezonde voeding zijn enorm belangrijk voor jong en oud. We zijn dan ook erg trots dat we in de rol als Jeugdpartner van OJC hier een steentje aan bij kunnen dragen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven