• OJC 1 ontvangt zondag sv Meerssen

    29 nov 2019
  • Komende zondag staat het jonge team van hoofdtrainer Willem Leushuis voor alweer een nieuwe uitdaging. Meerssen is de gast uit het diepe zuiden van Nederland. Beide teams hebben ongeveer eenzelfde doelsaldo en het aantal punten scheelt er ook slechts twee in het voordeel van OJC. Een belangrijke wedstrijd dus!

    De punten heeft Meerssen bij elkaar gespeeld met een uiterst effectieve speelwijze. Het team van de in Rosmalen woonachtige Miguel van den Dungen (die ooit nog kampioen werd als speler van OJC 1) speelt een soort van catenaccio en heeft daar regelmatig succes mee. Voor OJC een mooie taak om de messcherpe counters van Meerssen er op een slimme manier uit te halen en vooral met niet teveel spelers voor de bal te spelen.

    De thuisploeg is gewaarschuwd en zal met 100% concentratie en focus de drie punten in Rosmalen moeten houden. Winst is belangrijk om de aansluiting niet te verliezen.

    Voor de wedstrijd zal er een teamfoto voor het nieuwe Jumbo-boek genomen worden en na afloop is er een afterparty in het sponsorhome. Alle OJC-sponsoren zijn van harte welkom.