• OJC-afvaardiging bij Samenloop voor Hoop

  13 aug 2019
 • Tussen 31 augustus (vanaf 15.00 uur) en 1 september (15.00 uur) vindt in Rosmalen het evenement 'Samenloop voor Hoop' plaats. Binnen de OJC-gelederen heeft een aantal vrijwilligers besloten hieraan deel te nemen. Wil je ook meedoen? Sluit je dan aan. De organisatie zoekt ook nog vrijwilligers voor de opbouw en het afbreken op de locatie bij sporthal De Hazelaar.

  Samenloop voor Hoop is een evenement van KWF, voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Op de website heeft de organisatie het hele programma beschreven.

  Deelnemen
  Met OJC ROSMALEN willen we met een team van minimaal 24 mensen deelnemen, zodat iedereen liefst samen met iemand anders maximaal 2x één uur kan wandelen. Via deze link kun je je aanmelden voor deelname of als vrijwilliger. Na inschrijving (kosten 15 euro) zal contact met je worden opgenomen over de tijden waarop je zou willen wandelen.

  Door deelname tonen we als OJC ROSMALEN onze maatschappelijke binding met Rosmalen en zorgen we hopelijk voor extra verbinding tussen onze leden. Bij de aftrap van het seizoen voor onze jeugdafdeling, op zaterdag 24 augustus, zullen er acties zijn op het sportpark om extra geld in te zamelen voor het KWF.

  Voor vragen kun je je wenden tot Piet van der Plas (voorzitter@ojcrosmalen.nl) of Robbin Bouten (robbin.bouten@hotmail.com).