• OJC sluit samenwerkingsovereenkomst met PSV

 • OJC ROSMALEN gaat intensief samenwerken met PSV uit Eindhoven. PSV zal op het voetbalcomplex van OJC een nieuwe FUNdamentlocatie gaan opzetten. Tegelijkertijd gaat de PSV Jeugdopleiding OJC ROSMALEN in breed perspectief ondersteunen bij de opleiding van trainers en spelers.

  Officieel
  De samenwerking werd officieel bekrachtigd middels een ondertekening in het Philips Stadion, voorafgaand aan de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Namens OJC ROSMALEN was het voltallige bestuur aanwezig samen met een afvaardiging van haar jeugdafdeling. Ook PSV was ruim vertegenwoordigd middels diverse jeugdcoördinatoren, hoofd scouting en Hoofd Jeugdopleiding Ernest Faber. 

  'Ontzettend blij'
  "Wij zijn ontzettend blij en trots dat we de PSV FUNdamentopleiding dankzij OJC ROSMALEN kunnen uitbreiden in de regio Noord- en Midden-Brabant", reageert Faber. "PSV FUNdament Rosmalen geeft ons de mogelijkheid om nog meer jonge spelers een vooropleiding tot jeugdspeler van PSV te geven zonder hen uit hun eigen woonomgeving te hoeven halen. Dat biedt de club een nieuw groot gebied waar het talenten vroegtijdig met PSV in aanraking laat komen en breed kan opleiden dichtbij huis."

  Uitbreiding
  OJC is één van de grootste verenigingen van Nederland met selectieteams die in de hogere klassen van het amateurvoetbal spelen. Het verzorgingsgebied in en rondom Den Bosch is een voor PSV zeer mooie uitbreiding van het PSV FUNdament dat ook samenwerkt met Helmond Sport, VV Gilze en SV Orion.

  FUNdament
  De spelers uit PSV FUNdament zijn gescout door PSV, maar worden tot en met de O12-lichting in hun eigen regio getraind.