• Op zoek naar nieuw Rood-Zwart toernooitalent

 • Sanne Scheepens zwaait af als voorzitster van de toernooicommissie. Ze blijft nog wel beschikbaar om hand- en spandiensten te verrichten op toernooidagen, maar heeft het vertrouwen dat de commissie weer dusdanig gevormd is dat ze een stapje terug kan doen. Wel heeft ze een oproep aan alle mede-OJC'ers.

  Ongeveer 6 jaar geleden deed mijn oudste zoon, toen in de F’jes, mee aan het thuistoernooi van OJC. Een drukte van jewelste, maar druilerig en koud weer. Die dag liep het toernooi niet zo goed. Jammer, want die kleine mannen hadden er ondanks het slechte weer toch zin in. Ik dacht: dit kan misschien wel beter, met zoveel kids. Dus bracht ik mijn ideeën in bij een toenmalig bestuurslid. Hij zei toen: "Nou, dat treft. Want de voorzitterspositie van de toernooicommissie is vacant." En zo geschiedde....

  Bij OJC kan heel veel, als je maar initiatief toont, wat sponsors regelt, maar vooral kijkt naar wat de spelertjes, ouders en ook hun supporters leuk zouden vinden. Met een nieuw, fris team gingen we aan de slag en omdat de ervaring van oude commissieleden gelukkig aanbleef konden we aan iets moois gaan bouwen. We hebben de afgelopen jaren als toernooicommissie prachtige toernooidagen gehad.

  Maar er komt een tijd van afscheid en een oproep voor nieuw rood-zwart bloed! Mijn vraag is dus:

  Wie vind het leuk om de toernooicommissie te versterken? 

  Het kan zijn in de 'buitendienst', voor allerlei zaken rondom de velden en bijvoorbeeld het opbouwen en opruimen op een toernooidag. Of misschien vind je het leuk om toernooischema’s te vullen en standen bij te houden? Of wil je een keer helpen als onze mascotte Jumpy? Heb jij zelf een leuk nieuw idee voor een toernooidag? Kom ons dan helpen! Meld je aan bij toernooien@ojcrosmalen.nl en denk daarbij ook aan de jeugd. Heeft je zoon of dochter evenemententalent, dan horen wij dat graag!

  Ik wil OJC bedanken voor alle mogelijkheden in de afgelopen jaren. Ik maak graag plaats voor nieuw rood-zwart talent en zal zeker mijn steentje nog bijdragen daar waar nodig en mogelijk.

  Liefs Sanne Scheepens