• Opnieuw een aantrekkelijk affiche

    6 nov 2019
  • Zondag komt Longa'30 uit het verre Lichtenvoorde op bezoek bij OJC. Deze degelijke middenmoter staat met 14 punten op een zesde plaats. OJC heeft er drie minder en staat met 11 punten op een elfde plaats.

    Longa'30 heeft enkele opvallende resultaten geboekt, waaronder het gelijkspel uit tegen koploper Unitas. Ook werd een van de betere teams IFC ruim verslagen. Het belooft dus wederom een spannend, aantrekkelijk affiche voor komende zondag.

    OJC ROSMALEN bood de laatste thuiswedstrijd goed tegenstand tegen kampioenskandidaat Juliana, maar trok uiteindelijk toch aan het kortste eind. Een ongelukkig eigen doelpunt nekte de thuisploeg in de eindfase. OJC kan zich echter meten met de meeste teams in de hoofdklasse. Er blijkt echter steeds weer dat dit jonge team soms net even tekort komt op beslissende momenten. Indien in het aanvallende opzicht de keuzes ietsje slimmer worden, dan kan elke wedstrijd gewonnen worden. We gaan zondag zien waar de ploeg van trainer Willem Leushuis toe in staat is.