Accommodatie

Sportpark 'De Hoef' was jarenlang de thuishaven van OJC ROSMALEN. Vele hoogtepunten werden op dit sportpark behaald door verscheidene teams. Sinds enkele jaren spelen de rood-zwarten echter op het gloednieuwe voetbalcomplex 'De Groote Wielen', waar men beschikt over een ruime parkeerplaats, 9 wedstrijd/trainingsvelden (waarvan er 3 kunstgras als ondergrond hebben), 5 miniveldjes (waarvan 2 kunstgras), een keepershoek en uiteraard een multifunctioneel clubgebouw.

Rob Schuurmans en Ron Uitman zijn de personen die het complex van OJC beheren en de overige medewerkers in het beheerdersteam aansturen. Zij worden ondersteunt door de accommodatie commissie, die allerhande taken en klussen uitvoeren. Hiervoor zoeken we altijd mensen die handig zijn en de handen uit de mouwen willen steken. Heb je interesse om af en toe iets te doen? Stuur een mailtje naar accommodatie@ojcrosmalen.nl.

Om niet te verdwalen op ons complex is het voor nieuwkomers wellicht verstandig om onderstaande plattegronden even te bestuderen.
Vul onderstaand formulier in als u een vraag en/of opmerking heeft over de accommodatie of als u een mankement signaleert:
Contact formulier
Vul onderstaand formulier in als u vragen of opmerkingen heeft.
*
*
Terug naar boven