• Over OJC

  In 1910 werd de eerste Rosmalense voetbalclub O.D.I. (Ontspanning Door Inspanning) opgericht, waarna in 1918 het Hinthamse Juliana (naar de toenmalige prinses) volgde. In 1947 werd er gefuseerd tot r.k.v.v. O.J.C. (Odi Juliana Combinatie) en in 1993 werd de naam officieel omgedoopt tot v.v. OJC ROSMALEN.

  Van een eenvoudige dorpsclub groeide de Rosmalense voetbalvereniging in de loop der jaren uit naar een immense organisatie met een prachtig voetbalcomplex en inmiddels ruim 2.300 leden en 400 vrijwilligers.

  Bij OJC komen er 17 seniorenteams, 25 juniorenelftallen, 41 pupillenteams, 7 vrouwenelftallen, 18 meisjesteams en 3 G-teams in actie. Daarnaast komen elke zaterdagmiddag vele tientallen miniteams (5-, 6- en 7-jarigen) in actie en zijn er zelfs ook al peuters en kleuters die doordeweeks hun eerste voetbalstapjes zetten bij OJC. Op woensdagavond komen, tijdens onze interne competitie, 23 zeventallen met 35+voetballers in actie. Op donderdagochtend komen ook nog altijd de veteranen (55+) met veel enthousiasme naar sportcomplex De Groote Wielen voor hun wekelijkse training.

  Het eerste elftal wordt in seizoen 2018-2019 getraind door Bas Gösgens en Koen Wissing. Ons vlaggenschip voetbalt in de Derde Divisie. In 2014 promoveerden we vanuit de Zondag Hoofdklasse B naar de Topklasse Zondag. Vervroegd, maar meer dan verdiend, realiseerde OJC ROSMALEN hiermee haar ambitieuze doelstelling om op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen. De club wil met zoveel mogelijk eigen jeugdspelers in de gelederen uitgroeien tot een waardige Derde Divisieploeg en mogelijk zelfs promoveren naar de 2e divisie.

  Correspondentie en bezoekadres:
  v.v. OJC ROSMALEN
  Laaghemaal 38
  5247 NP Rosmalen
  Tel: 073-5223102
  www.ojcrosmalen.nl
  servicedesk@ojcrosmalen.nl