• Over OJC

  In 1910 werd de eerste Rosmalense voetbalclub O.D.I. (Ontspanning Door Inspanning) opgericht, waarna in 1918 het Hinthamse Juliana (naar de toenmalige prinses) volgde. In 1947 werd er gefuseerd tot r.k.v.v. O.J.C. (Odi Juliana Combinatie) en in 1993 werd de naam officieel omgedoopt tot v.v. OJC ROSMALEN.

  Van een eenvoudige dorpsclub groeide de Rosmalense voetbalvereniging in de loop der jaren uit naar een immense organisatie met een prachtig voetbalcomplex en inmiddels ruim 2.300 leden en 400 vrijwilligers.

  Bij OJC komen wekelijks vele tientallen seniorenelftallen, junioren- en pupillenteams, vrouwen- en meisjeselftallen en G-teams in actie. Daarnaast voetballen elke zaterdag miniteams (5-, 6- en 7-jarigen) hun onderlinge wedstrijdjes en er zijn zelfs ook al peuters en kleuters die doordeweeks hun eerste voetbalstapjes zetten bij OJC. Op woensdagavond spelen tientallen zeventallen tijdens de al jaren succesvolle, interne 35+ competitie. En op donderdagochtend komen ook nog altijd de veteranen (55+) met veel enthousiasme naar sportcomplex De Groote Wielen voor hun wekelijkse training.

  Het eerste elftal wordt ook in seizoen 2020-2021 getraind door Willem Leushuis. Ons vlaggenschip voetbalt, na de degradatie van afgelopen seizoen, in de Zondag Hoofdklasse B. Ons hoogste vrouwenelftal is actief in de 2e klasse. De club wil met beide teams met zoveel mogelijk eigen jeugdspelers in de gelederen op een zo hoog mogelijk niveau voetballen.

  Correspondentie en bezoekadres:
  v.v. OJC ROSMALEN
  Laaghemaal 38
  5247 NP Rosmalen
  Tel: 073-5223102
  www.ojcrosmalen.nl
  servicedesk@ojcrosmalen.nl