• ProCamp voetbalkampen terug deze zomer

  28 dec 2020
 • Vakantie, waanzinnig veel plezier, nieuwe vrienden en… even weg uit de digitale wereld. Maar ook zeker de leukste en uitdagendste oefeningen uit de voetbalwereld. Dat is waar ProCamp voor staat. v.v.OJC Rosmalen is blij dat ProCamp wederom voor twee voetbalweken te gast is.

  Jubileumeditie
  ProCamp bestaat 15 jaar en dat gaan ze uitgebreid vieren. Het allerbeste van de afgelopen 15 jaar komt terug in de trainingen, animatie tussen de middag en de spectaculaire afsluiting. Daarnaast geven ze aankomend jaar extra veel prijzen weg. Een extra bijzondere editie dus.

  Samenwerking
  Al bijna 10 jaar is ProCamp in de zomervakantie te vinden op ons complex. v.v.OJC ROSMALEN is blij met deze jarenlange samenwerking: “In de zomermaanden zijn er activiteiten op het complex en met de inkomsten kunnen we in onze jeugdafdeling blijven investeren. Een win-win situatie voor deelnemers, ouders en voor de vereniging.”

  Aanmelden
  Vanaf 15 januari is het mogelijk om in te schrijven voor een van de twee voetbalweken in de zomervakantie. Wees er snel bij, want de ervaring leert dat de kampen snel vullen. Kijk voor meer informatie over de data en de Corona-garantie op de website van ProCamp.