• Regelgeving rondom wedstrijd OJC - Noordwijk

  30 jul 2020
 • Komende zaterdag speelt OJC ROSMALEN 1 de eerste vriendschappelijke wedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Om 15.00 uur is Noordwijk te gast in Rosmalen. Om alles ordelijk en veilig te laten verlopen, zijn de volgende regels vastgesteld rondom deze wedstrijd:

  - Wij hanteren de richtlijnen en protocollen van de KNVB.

  - Wij gaan uit van meer dan 250 bezoekers op het sportpark, dat betekent registreren en eventueel en vaste zitplaats toewijzen.

  - Registratie betekent dat bezoekers bij de ingang van het complex postcode, huisnummer, woonplaats en aantal personen op dit adres moeten invullen. Deze gegevens worden maximaal 4 weken bewaard en daarna vernietigd.

  - Bij de ingang van het complex wordt middels 5 borden een zogenaamde gezondheidscheck gehouden. Alle vragen dienen met nee beantwoord te worden, anders kan geen toegang verleend worden.

  - Er zijn looproutes aangebracht en op de tribune is eenrichtingsverkeer ingesteld.

  - Wisselspelers nemen plaats op een deel van de tribune.

  - Van publiek vragen wij gezond verstand op tribune en complex. Gasten dienen 1,5 meter afstand tot elkaar houden tenzij ze uit een gezamenlijk huishouden komen of jonger dan 18 jaar zijn. Wij weten niet wie er uit één huishouden komen of niet.

  - Spelers en publiek worden zoveel mogelijk gescheiden gehouden.

   

  Aanstaande zaterdag is voor OJC een ideaal moment om te testen of deze manier van registreren van toeschouwers dé manier voor ons is voor de toekomst. Hoewel uiteraard niemand op dit protocol zit te wachten, is dit alles nodig om het coronavirus in bedwang te houden. We hopen dan ook op en gaan uit van eenieders medewerking. Alvast bedankt!