• Ronnie Kocken, Technische Zaken Senioren

  7 sep 2019
 • Wellicht hebben jullie Ronnie de afgelopen maanden al veelvuldig op het sportpark gezien. Tijd dus voor een korte kennismaking.

  Wie is Ronnie Kocken?
  Mijn naam is Ronnie Kocken en voor velen van jullie geen onbekend gezicht binnen OJC ROSMALEN. Ik ben getrouwd met Marie-Louise, heb 2 zoons (een tweeling van 18) en ben woonachtig in Herpen. Ik heb maar 1 hobby en dat is natuurlijk Voetbal.
  In mijn zakelijk leven ben ik al 32 jaar werkzaam bij MSD (voorheen Organon), momenteel als Lab Technician – Equipment (met als specialiteit CTU’s, stabiliteitskamers en meetapparatuur)

  Voetbalachtergrond?
  Mijn verleden in het voetbal: vanaf mijn jeugd t/m stoppen met voetballen bij vv Herpinia, daar keeperstrainer geworden, vandaaruit 3 jaar keeperstrainer van OJC ROSMALEN (Joris vd Cammen, Bart Tinus, Ronnie Buitenkamp, Rick van Pinsteren, Robin Bouten).
  Daarna nog diverse clubs als assistent trainer. (sv TOP (3 jaar), rksv Margriet (2 jaar), Herpinia (2 jaar) en daarnaast in die 7 jaar een avond keeperstrainer van selectiekeepers jeugd en senioren Nooit Gedacht. Verder 3 jaar scout van Vitesse, daarna 2 jaar PSV Eindhoven, daarrna weer terug bij Vitesse waar ik inmiddels alweer het 3e jaar in ga. Hierdoor een groot netwerk opgebouwd, waar ik nu in mijn rol als TZ senioren goed gebruik van maak.

  Waarom nu weer OJC ROSMALEN?
  Ik heb aan de drie jaar die ik eerder bij OJC was een heel goed en warm gevoel aan die club overgehouden. Iedere keer als ik als toeschouwer of als scout bij club kwam werd ik warm ontvangen. Daardoor wilde ik altijd nog eens terugkeren bij OJC. Afgelopen seizoen besloot ik al vroeg dat het tijd werd om het veld te verlaten en mijn opgedane ervaring (netwerk) te gaan gebruiken. Tijdens de wedstrijd OJC - Blauw Geel raakte ik met OJC in gesprek daarover. Na diverse en vele gespreken bleek dat we elkaar ergens konden vinden. Hierdoor vanaf dit jaar (al beetje eind vorig seizoen) met veel energie aan de slag gegaan als TZ senioren OJC ROSMALEN met als doelstelling weer een OJC 1 te realiseren waar de leden van OJC zich verbonden mee voelen.