• Ruim €14.000,- opbrengst veiling OJC

  15 dec 2018
 • De veilingavond in de kantine bracht een mooi bedrag op voor de vereniging. Er waren ongeveer 80 mensen aanwezig en In totaal gingen er 70 kavels onder de hamer. Aan het einde van de avond stond de teller op 14.135,-, een ruime verdubbeling van de opbrengst van de laatste editie.

  Roel van de Sande opende namens de sponsorcommissie de avond, waarna de aanwezigen uitgenodigd werden voor een overheerlijk buffet van Bourgondisch Genieten. Op de tafels stonden OJC-mokken met daaraan een touwtje met ballon. Deze kon voor €10,- doorgeknipt worden, waarna je d.m.v. een lot aan het einde van de avond nog kans maakte op een mooie prijs.


  De kavels werden deze editie geveild door Roel van de Sande, Vincent van Hoof en Jesse Dibbets. Deze toppers van OJC 1 wisten op geheel eigen wijze de verschillende kavels voor mooie bedragen te verkopen waarbij zij ook nog vaak de lachers op hun hand kregen. Na de eerste 35 kavels was er een korte break, waarna speciale gastspreker Bas Nijhuis een presentatie gaf. Deze internationale topscheidsrechter wist met zijn anekdotes, blikken achter de schermen en zijn gevatte humor alle aanwezig ruim een uur te boeien. Vaak was er tussendoor nog applaus en werd er volop gelachen door de aanwezigen.


  Hierna ging de veilingavond verder met de volgende 35 kavels, waar zeker enkele pronkstukken bij zaten. De populairste kavels waren voetbal gerelateerd, zoals toegangskaarten voor PSV-Feyenoord, het gesigneerde Ajax-shirt, en een gesigneerd shirt van Robin van Persie. Daarnaast brachten het opstellen van 2 basistestamenten, het zweegvliegen voor 2 personen en het kunstwerk van Rabobank ook hele mooie bedragen op.


  Verder werd ook nog het naamsponsorschap van onze Brabant Girls Cup geveild en we zijn trots te kunnen melden dat de komende editie officieel de Huis & Hypotheek Brabant Girls Cup gaat heten!

  Bij deze willen wij iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan deze mooie veilingavond en zeker ook alle personen en bedrijven die belangeloos een kavel ter beschikking hebben gesteld.

  De editie voor volgend jaar is al vastgesteld op vrijdag 13 december 2019. Noteer hem alvast in je agenda!

  Sponsorcommissie OJC ROSMALEN