• Selectie OJC 1 2021-2022 zo goed als rond

  14 apr 2021
 • OJC ROSMALEN verwelkomt bij de start van het nieuwe seizoen 6 nieuwkomers voor de groep van het eerste elftal. Daarnaast zijn we blij dat zeker 16 selectiespelers onze club trouw blijven en ook in 2021-2022 de rood-zwarte kleuren verdedigen. Tot slot krijgen 7 talentvolle jongens vanuit onze JO19 en O23 de kans om zich bij de selectie te knokken.

  Selectie seizoen 2021-2022

  • Yamani Aharchaou
  • Tom Ariens
  • Tom Beissel
  • Joris van Gerwen (k)
  • Walid Hassoun
  • Joey Hellstern
  • Wessel Hijman
  • Max Kappen
  • Dennis Knuiman
  • Kevin Mangandu
  • Toni Maric
  • Niels Mulder
  • Bram Nijhoff
  • Wouter van der Plas (k)
  • Bram van de Putten
  • Daan van Tooren

  Stage jeugdspelers

  • Nick Heijkens (O23)
  • Daan Kleijne (JO19)
  • Bart Konincks (O23)
  • Dayen van Koppen (JO19)
  • Maikel van Os (JO19)
  • Rick Wels (JO19)
  • Rowan Vromen (OSS'20 JO19)

  Nieuwe spelers

  • Kevin Brands (Lampang FC)
  • Lex van Dijk (sv Valkenswaard)
  • Elmo Hertogh (Best Vooruit)
  • Saad Laazizi (De Treffers)
  • Achraf el Moussaoui (FC Eindhoven O21)
  • Tom Wijkmans (Dongen)

     Kevin Brands kiest voor uitdaging bij OJC ROSMALEN

  Allereerst heeft Kevin Brands gekozen om volgend seizoen bij OJC ROSMALEN te komen spelen. De momenteel in Rosmalen woonachtige speler vond het tijd was om naar een lang avontuur bij diverse BVO’s te kiezen voor een maatschappelijke carrière en te gaan voetballen bij topamateurs. Heel blij zijn we dat hij hierbij gekozen heeft voor onze mooie club.

  Kevin was al bekend met de club omdat hij in het verleden veel tijd op sportpark de hoef heeft doorgebracht. Hij voetbalde dan met vriendjes op een van de bij velden terwijl Ome Frank vele seizoenen het doel van OJC verdedigde en vader Marcel ook nog twee seizoen het rood/zwarte shirt van OJC heeft gedragen. Daarnaast speelt momenteel zijn zoontje bij de kabouters van OJC. Dus het voelt voor Kevin als thuiskomen. In het gesprek had Kevin meteen weer dat goede gevoel en dat was wederzijds. Daarnaast was het snel duidelijk dat er hele mooie uitdaging bij OJC ROSMALEN ligt waarbij Kevin van grote waarde zal zijn om samen met het zeer jonge team, de ervaren staf en iedereen binnen de club OJC ROSMALEN weer daar te krijgen waar het thuis hoort.

  Redenen voor Kevin om voor OJC ROSMALEN te kiezen:

  1. de warmte die hij altijd gevoeld heeft voor OJC,
  2. om net als zijn ome Frank en vader Marcel ook het mooie rood/zwarte shirt van OJC te dragen
  3. dat zijn zoon trots zal zijn op zijn vader die in het 1ste voetbalt van de club waar hij ook speelt (en hopelijk veel met zijn teamgenootjes zal komen kijken).

  Kevin welkom (terug) bij OJC.  Lex van Dijk komt naar OJC ROSMALEN

  Met de komst van Lex van Dijk hebben we een jonge speler aan ons weten te binden met ervaring op spelen op hoog niveau. Lex speelde 5 jaar in de jeugdopleiding van PSV, keerde daarna terug naar RPC en debuteerde al op 16-jarige leeftijd in het eerste elftal. Dit trok de aandacht van diverse BVO waaronder die van fc den Bosch waar hij aansloot bij de selectie en zijn wedstrijden speelde bij de beloften. Dit trok de aandacht van Willem II waar lex ook twee jaar bij selectie heeft getraind en bij beloften heeft gespeeld voordat hij in 2018 besloot om terug bij de amateurs bij UNA te gaan spelen. Van de wedstrijden tegen OJC is Lex ons positief opgevallen en zijn we hem altijd blijven volgen.

  In het eerste contact was meteen duidelijk dat Lex ook trots was dat hij benaderd was door OJC omdat hij OJC altijd een warme club met veel ambities heeft gevonden als hij daar zijn voetbalwedstrijden speelde. Doordat de ambities van Lex en OJC overeen kwamen zijn wij als TZ OJC ROSMALEN heel blij dat we deze centrale verdediger die ook heel goed op het middenveld kan spelen hebben kunnen toevoegen aan onze selectie.

  Gelukkig ook weer een voorbeeld dat sportieve uitdagingen/ambities belangrijker zijn dan andere randvoorwaarden binnen het voetballen. Onze selectie zal alleen maar sterker worden door spelers met deze instelling en bereidheid om in zichzelf te investeren.

  Lex welkom bij OJC ROSMALEN.  Elmo Hertogh komt naar OJC ROSMALEN

  Met de komst van de 23 jarige Elmo Hertogh hebben we een speler aan ons weten te binden met een grote drive om in zichzelf te investeren. Elmo zal met zijn voetbalkwaliteiten,  gedrevenheid en de wil om te winnen een toegevoegde waarde voor het team zijn om daar te komen waar hij zelf en wij met zijn allen naar toe willen met OJC ROSMALEN.

  Elmo komt over van Best Vooruit waar hij ook begonnen is met voetballen. Hij heeft nog wel enkele jaren bij fc Eindhoven in de jeugd gespeeld, maar is daarna weer terug gekeerd bij Best Vooruit. Elmo is een echte jongen van de club en hoopt dit ook bij OJC te worden. Verder hoopt hij daarbij mooie successen mee te maken waarvan hij samen met zijn medespelers, staf, TZ, supporters en iedereen die de club een warm hart toedraagt wil gaan genieten.

  Bij het 1ste gesprek voelde zowel Elmo als vertegenwoordigers OJC ROSMALEN dat er een klik was met dezelfde ambities (door ontwikkelen naar een hoger nivo). Dit is wederom een voorbeeld dat als twee partijen in elkaar geloven, een goed gevoel bij elkaar hebben en ambities hebben de belangrijkste items zijn om met elkaar te gaan samen werken.

  Elmo welkom bij OJC ROSMALEN.  Tom Wijkmans komt terug naar OJC ROSMALEN

  We zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat Tom Wijkmans volgend seizoen weer voor OJC ROSMALEN speelt. Tom kwam als jeugdspeler van Fc den bosch naar de jeugdopleiding van OJC ROSMALEN waar hij doorgroeide naar een belangrijke speler voor OJC ROSMALEN 1.

  Daarom zijn wij dan ook heel blij en trots dat Tom na een uitstapje van 2 jaar weer terugkeert. Hij is enthousiast over onze toekomst plannen, voelde meteen weer het warme gevoel dat hij kende bij OJC ROSMALEN waardoor hij de keuze heeft gemaakt terug te keren naar OJC ROSMALEN waar hij zich heel erg thuis en op zijn plaats voelt.

  Tom is een dynamische middenvelder met een grote passie voor het spelletje voetbal . De komst van de deze 26 jarige middenvelder past perfect binnen de visie van de club, om met zoveel mogelijk eigen spelers met een positieve drive en instelling op een zo hoog mogelijk niveau actief te zijn.

  Tom welkom terug bij onze mooie club!  Saad Laazizi en Achraf El Mous kiezen voor OJC ROSMALEN.

  Saad en Achraf zijn beide afkomstig uit Eindhoven. Saad is een aanvaller die voetbalde o.a bij FC den Bosch (o.a samen met Daan van Tooren en Max Kappen) en dit seizoen bij de Treffers.

  De 19 jarige aanvaller Achraf komt over vanaf eindhoven O21. Beide zijn al enkele weken mee aan het trainen bij OJC ROSMALEN.

  Dit naar tevredenheid van een ieder, waardoor Saad en Achraf beide voor de uitdaging om met OJC door te ontwikkelen boven enkele ander aanbieding hebben verkozen.

  Saad en Achraf welkom bij de mooie club OJC ROSMALEN  Bram van der Putten stroomt door naar selectie 1e elftal

  Wij zijn blij en trots om te kunnen melden dat Bram van der Putten volgend seizoen deel zal uitmaken van de selectie. Bram speelt vanaf O13 bij OJC ROSMALEN. Hij heeft altijd gespeeld in de 1ste teams, ook als eerstejaars. Bram heeft zich in de loop der jaren van vrij een dienende speler op de achtergrond getransformeerd in een meer een bepalende en aanwezige speler.

  Voor trainers een ideale teamspeler en een echt verlengstuk. Speler op wie je altijd kunt rekenen, scoort altijd (al is het door vechtlust) een voldoende. Wij verwachten dat Bram zich nog verder gaat ontwikkelen wat zal leiden tot een mooie toekomst bij OJC ROSMALEN.

  Dat Bram een voorbeeld en stimulans mag zijn voor alle jeugdspelers van OJC Rosmalen en ons de komende jaren nog veel (voetbal) plezier mogen bezorgen.