• Senioren kunnen starten vanaf 18 mei

    10 mei 2020
  • Morgen, maandag 11 mei, mogen de pupillen en junioren bij OJC weer het veld op om te trainen. Met een waslijst aan richtlijnen en  voorschriften, maar daar zal het plezier niet minder om zijn! Met dank aan iedereen die de afgelopen periode hard heeft gewerkt om dit weer mogelijk te maken.

    Door de versoepeling van de richtlijnen, kan diezelfde werkgroep nu in één keer door om ook het trainen voor senioren in te gaan passen in het trainingsschema. Voor hen worden op dit moment de richtlijnen en voorwaarden opgesteld (door NOC*NSF en KNVB); zodra die bij OJC beschikbaar zijn, informeren we jullie over wat kan en wat niet kan. Vanaf dinsdag 12 mei kunnen teams hun voorkeur aangeven voor de trainingsdag (tijdstip standaard 20.00 tot 21.15 uur) in de komende periode.

    We sturen aan op starten van de trainingen voor 18+ vanaf maandag 18 mei. Dat geeft de werkgroep de tijd alle trainingen in te plannen, en om de eerste week met de jongere spelers goed te kunnen monitoren. En het geeft jullie nog een week de tijd om je spullen weer bij elkaar te zoeken en nog even aan je conditie te werken 😊. We houden jullie via de social media en de site zo goed mogelijk op de hoogte!