• Sportspreekuur

  OJC ROSMALEN is een vereniging met circa 2000 leden, en is hiermee één van de grootste voetbalverenigingen in de regio Noord-Brabant. Omdat lichamelijke activiteit onder de jeugd en ouderen steeds minder wordt willen wij een positieve bijdrage leveren aan gezond sporten en bewegen. Op afspraak kunnen alle actieve leden van OJC ROSMALEN een bezoek brengen aan een (sport)fysiotherapeut of sportverzorger. De (sport)fysiotherapeut of sportverzorger onderzoekt de desbetreffende persoon, zal adviseren over sporthervatting of over een eventueel te volgen behandel of revalidatie traject. In principe vinden er geen behandelingen plaats, het gaat om een beoordeling van het probleem en een eventueel advies.

  Wanneer en hoe?
  Op afspraak kan je gezien worden op het sportspreekuur. Je kan een afspraak maken door een e-mail te sturen naar sportspreekuur@ojcrosmalen.nl.

  Paramedische begeleiding
  Een aantal keren per seizoen kan er door de 'paramedische begeleiding' een informatiebijeenkomst georganiseerd worden voor trainers en begeleiders binnen OJC ROSMALEN. Op uitnodiging kunnen er presentaties worden gehouden op de cluster avonden. Hierbij moet men denken aan informatie, met de nadruk op blessurepreventie (warming-up, cooling down en trainingsopbouw en trainingsleer).

  Recentelijk is er ook bij Fysio- en Manuele Therapie Scholten gestart met een sportspreekuur. Kijk voor meer informatie hierover op www.fysiotherapiescholten.nl. Ook dit sportspreekuur is gratis. De paramedische staf van OJC ROSMALEN heeft al geruime tijd een goede en professionele samenwerking met deze fysiotherapiepraktijk.

  Mocht u vragen hebben, schroom niet ons aan te spreken op sportpark De Groote Wielen.

  Met vriendelijke groet,
  Paramedische begeleiding v.v. OJC ROSMALEN