• Sterkte OJC-supporter Jan van Osch!

  21 mei 2020
 • Letterlijk iedere zaterdag was ie van 's morgens vroeg tot laat in de middag langs de lijn of op de tribune te vinden. Zonder twijfel de grootste supporter van onze jeugdelftallen is Jan van Osch (86). Maar die prachtige tijd lijkt helaas voorbij. Jan is ongeneeslijk ziek en verblijft in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

  Al héél veel jaren is Jan verbonden met OJC. Hij heeft er halverwege de vorige eeuw gevoetbald, was later jeugdleider en de laatste decennia nog iedere zaterdag (en op doordeweekse trainingsavonden) steevast op ons complex te vinden. Sinds het verbod op ons complex rookte hij zijn sigaartje alleen nog maar thuis, maar hij bleef naar het voetballen komen.

  Generaties lang heeft hij nagenoeg ieder elftal wel eens aangemoedigd, Jan maakte daarbij ook met iedereen een praatje. Met zijn karakteristieke pet, sjaal en wanneer het nodig was de paraplu onder de arm (of boven het hoofd) stond hij letterlijk elke zaterdag van de verrichtingen van zijn jongens en meiden van OJC te genieten.

  Jan, we missen je langs de lijn!

  Wil jij Jan een rood-zwart hart onder de riem steken? Dan is een kaartje zeker op zijn plaats! Het kan gestuurd worden naar:

  t.a.v. Jan van Osch 
  Heihoeven 76
  5244 GL Rosmalen