• Trainingsschema seizoen 2019-2020

  9 jul 2019
 • Terwijl de eerste OJC'ers al genieten van hun vakantie, heeft een aantal kaderleden nog een keer de koppen bij elkaar gestoken. Op basis van alle mogelijkheden en vooraf geïnventariseerde wensen van de teams/trainers is met de nodige zorg het bijgevoegde trainingsschema voor seizoen 2019-2020 in elkaar gezet.

  De meeste lagere seniorenteams staan, om ruimte te besparen (gezien het feit dat ze vaak met slechts een handvol spelers of zelfs helemaal niet trainen), ingedeeld op een kwartveld. Wegens de kleine teams en dus geringe benodigde ruimte geldt dit ook voor de teams t/m Onder 11. Tip: op de (ver)nieuw(d)e kunstgrasvelden 5, 6 en 10 is met (lichtgroene) belijning de kwartvelden aangegeven. Handig voor een partijspel of bij andere oefeningen!

  Trainingsschema 2019-2020

  Nieuwe regeling
  Nieuw is vanaf komend seizoen een regeling die in werking treedt wanneer de natuurgrasvelden zijn afgekeurd. In dat geval schuift namelijk het team dat is ingedeeld op veld 3A bij op veld 5, het team van veld 3B mag trainen op veld 6, dat van 4A gaat naar veld 10 en dat van 4B komt erbij op veld 1.

  Aan alle teams die op die dagen het geluk hebben al op kunstgras te staan ingedeeld, het vriendelijke doch dringende verzoek om de verdeling van het veld met (indien ze allemaal komen opdagen) de drie betreffende teams samen af te stemmen.

  Altijd trainen
  We hopen dat deze nieuwe regeling een succes gaat worden. Zowel selectie- als recreatieve teams hebben hierdoor namelijk de mogelijkheid om - zij het bij slecht weer met wellicht wat minder ruimte dan gebruikelijk - áltijd te kunnen trainen!