• Uitnodiging 'De 4 inzichten over trainerschap'

  10 jan 2020
 • Bij OJC ROSMALEN willen we graag dat alle spelers én trainers op zijn of haar niveau zoveel mogelijk plezier beleven aan de voetbalsport. Om het plezier van de spelers en trainers een stimulans te geven, organiseren we in samenwerking met RaboVersterkt en NOC*NSF de training 'de 4 inzichten over trainerschap'.

  Tijdens deze verplichte training krijg je handvatten om je sporters effectiever te begeleiden en een inspirerende, veilige sportomgeving te creëren. Je kunt je eigen functioneren als trainer of coach in korte tijd aanscherpen en verbeteren! Je brengt jouw sterke én je ontwikkelpunten in kaart en reflecteert op je eigen rol als trainer. Je leert daardoor hoe je je kwaliteiten het best kunt inzetten, ook in lastige situaties. Een voorbeeld hiervan is het aanspreken van sporters op hun gedrag, of sporters meer verantwoordelijkheid te geven tijdens een training waardoor ze zullen groeien als sporter en als mens.

  De training wordt kosteloos aan alle trainers en leiders van de breedte- en topsport aangeboden.

  Praktische informatie
  - Wanneer: 21 januari 2020 óf 18 februari 2020
  - Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur
  - Waar: v.v. OJC ROSMALEN

  Schrijf je snel in voor één van de twee sessies via https://datumprikker.nl/p9xwpqv6unebf6ff. Per sessie kunnen er maximaal 40 deelnemers deelnemen.

  Wil je meer weten over deze training? Check dan https://youtu.be/Crs_tvVqq7c.

  We zien je graag op één van de twee sessies tegemoet!