• Update (gefaseerd) heropenen kantine

  5 sep 2020
 • Vanwege het COVID-virus hebben we tot op heden alle horeca-activiteiten buiten kunnen doen. Het weer zat ons over het algemeen goed mee, maar soms hadden we ook pech. Om de nodige drukte te scheiden, hebben we extra horecapunten ingericht en dat zullen we trachten te blijven doen, afhankelijk van het weer.

  Om te kunnen testen of de kantine daadwerkelijk in zijn geheel open kan, gaan we op maandag- en dinsdagavond proberen of iedereen zich aan de richtlijnen gaat houden. Alleen zitplaatsen zijn beschikbaar en schuiven met tafels en stoelen is ten strengste verboden. 1,5 meter blijft een duidelijke boodschap! Zijn de zitplaatsen allemaal bezet, dan mag je de kantine niet betreden, want vol is vol.

  Zodra dit allemaal netjes verloopt, kunnen we nog meer open gaan. Voor de drukke avonden en weekenden zijn we druk aan het voorbereiden om dit z.s.m. op te lossen.

  Cafetaria
  Vanaf het weekend van 12 en 13 september kunnen de bezoekers via de voorzijde van de Take Away een bestelling doen bij de cafetaria boven. Er is een kleiner assortiment om zodoende sneller te kunnen serveren. Je bestelling wordt dan boven bereid en netjes naar beneden gebracht. Zo proberen we weer meer service te bieden. Het is ook voor ons weer een uitdaging die we graag aangaan, maar we vragen tevens om begrip wanneer het wat moeizamer loopt dan dat we gewend zijn.

  Zodra er weer nieuwe actuele ontwikkelingen zijn, dan laten we dat weten.
  Dank voor jullie medewerking alvast.

  Team horeca OJC ROSMALEN