• Update vanuit de sponsorcommissie

  13 dec 2018
 • Ook deze maand weer een update vanuit de sponsorcommissie. Wij praten u bij over een prachtige trip van de Business Vrienden, de mogelijkheid tot sponsoren op de narrowcasting en de continuering van een trouwe topsponsor.

  Trip Business Vrienden
  Op 1 december stond het eerste uitje voor de Business Vrienden van dit seizoen op het programma. Deze keer niet zo maar een activiteit, maar een mooie trip richting Dortmund/Bochum.

  Met 25 personen werd vanuit OJC vertrokken richting Dordmund om na een uitgebreide lunch de wedstrijd Dordmund ?? Freiburg te bezichtigen. Ondanks de niet al te beste wedstrijd was de geweldige ambiance van meer dan 80.000 toeschouwers iets fantastisch.
  Na de wedstrijd vertrokken richting hotel in Bochum om daar na even opfrissen aan te schuiven voor een gezellig etentje.
  Vervolgens was er de rest van de avond een vrij programma, en die werd door de meeste gebruikt om de lokale horecagelegenheden eens te onderzoeken.

  Volgende ochtend ontbeten en terug richting Rosmalen. Daar werd ondanks voor sommige een korte nacht geluncht en de trip werd afgesloten met de wedstrijd van OJC 1 - OFC 1. Een zeer geslaagde eerste trip van dit seizoen. Op naar de volgende!

  Sponsoring
  Iedere keer probeer ik een ander onderwerp qua sponsormogelijkheden bij OJC aan te snijden. Deze keer de nadruk op het narrow casting systeem wat we bij OJC hanteren. Op meer dan 7 schermen verdeelt over de accommodatie kunnen uitingen gedeeld worden. 

  Voor een bedrag van € 200,- per jaar kan een bedrijf zich op haar gewenste manier presenteren.

  Vorige editie werd gemeld dat een trouwe topsponsor de samenwerking continueert. We zijn blij bekend te maken dat het om Baker Tilly gaat (voorheen Baker Tilly Berk). OJC is erg blij dat Baker Tilly aan de club verbonden blijft!

  Agenda

  • 14 december OJC veilingavond
  • 16 december OJC 1 - HSC 1


  Met sportieve groet,

  Roel van de Sande
  sponsoring@ojcrosmalen.nl
  06-55517760