JO15-4 wint toernooi Volkel

Datum 20-05-2017
Tijd n.n.b.
Thuis toernooi Volkel
Uit OJC ROSMALEN JO15-4
20 mei 2017 door Frank
Met een flinke regenbui rijden we richting Volkel. Het JO15-1 toernooi van RKSV Volkel wordt deze middag gehouden. Mats en Nander zijn geblesseerd en daarom vandaag niet aanwezig.

OJC JO15 4-Vianen Vooruit JO15 2 1-0
We beginnen erg sterk aan de wedstrijd. De tegenstander wordt vastgezet en komt niet van eigen helft af. In een wedstrijd van 15 minuten moet je ook op voorsprong zien te komen. Op aangeven van Manu maakt Gijs de 1-0. Daarna komt Vianen Vooruit opzetten, en Tom brengt redding op een afstandsschot. Tijn, Tom vM, Mart en Julius hielden de tegenstander ver van ons doel. Ondanks enkele goede kansen (kopkans Matthijs op aangeven van Stijn en Koen’s schot, gingen er echter niet in), werd er niet meer gescoord. Begin van het toernooi levert drie punten op.

OJC JO15 4-Volkel JO15 1 0-2
Tweede wedstrijd spelen we tegen het thuisspelend JO15-1 team. Voetballend zijn we zeker niet minder, maar door slecht verdedigen komen we met 0-1 achter. Uit een voorzet van Pim kan Matthijs koppen, maar de keeper brengt redding. Na een van richting veranderd schot kan Tom de bal wel keren, maar de spits schiet de rebound binnen. Eindstand 0-2

OJC JO15 4-Bavos JO15 1 2-0
Volgende tegenstander is afkomstig uit Bakel, Bavos JO15-1. Op assist van Manu schiet Roel de bal via binnenkant paal in het doel. En de 2-0 wordt gemaakt door Manu, op aangeven van Gijs. Met een goede verdedigende actie zorgt Julius dat we deze wedstrijd de nul houden.

OJC JO15 4-DSV JO15 1 3-0
De laatste wedstrijd spelen we tegen DSV JO15-1 uit Sint Anthonis. Een tegenstander die ons bij winst voorbij zou gaan. Al vrij snel werd duidelijk dat dat vandaag niet hoefde te gebeuren. Uit een corner kon Koen net niet voldoende kracht zetten achter zijn kopbal. En Gijs miste vier meter van het doel een enorme kans. Hij ging niet bij de pakken neer zitten, en schoot de volgende kans beheerst achter de doelman. Dit is ook ons 100e doelpunt van het seizoen. Onze panna-koning Salah kreeg daarna een koekje van eigen deeg. Aan de zijlijn werd hij gepoort. Na een assist van Gijs kon Matthijs het laatste tikje geven en de stand op 2-0 brengen. In de slotminuut een aanval over meerdere schijven. Beginnend bij Sem en vervolgens via Salah naar Manu, die Gijs bediende. Eindstand 3-0.

In het toernooi was hierna nog één wedstrijd te spelen. Wij hadden negen punten behaald en de enige overgebleven concurrent was Volkel JO15-1. We wisten dat ze de eerste twee wedstrijden gewonnen hadden, maar van de derde wedstrijd (tegen Vianen Vooruit) wisten we geen eindstand. Met z’n allen langs de kant van het veld zittend, zagen we dat Volkel gelijkspeelde in hun laatste wedstrijd.

Bij de prijsuitreiking werden we verrast. Mart mocht de 1e prijs in ontvangst nemen. We hadden het toernooi, met één punt voorsprong, gewonnen.

Eindstand
1. OJC ROSMALEN JO15-4 9 pnt
2. Volkel JO15-1 8 pnt
3. Bavos JO15-1 5 pnt
4. DSV JO15-1 4 pnt
5. Vianen Vooruit JO15-2 1 pnt
 

Andere verslagen

Terug naar boven