Uitstekende seizoensstart MO13-1

01-01-1970
01:00

Vandaag was het dan ook de beurt aan de MO13-1 om te starten met de wedstrijden van het nieuwe seizoen.
15 meiden stonden om 11.30 uur klaar in Nieuwkuijk om te laten zien wat ze in huis hebben.

Gelijk vanaf het begin werd er gas gegeven en werd Nieuwkuijk vastgezet op eigen helft. De meegekomen ouders en de teambegeleiding konden genieten van de vele mooie combinaties die door de meiden (zowel over links als over rechts) op de mat werden gelegd.
Het was voortdurend gevaarlijk in het strafschopgebied van Nieuwkuijk en doelpunten konden dan ook niet uitblijven.
Door goed keepers- en verdedingswerk aan de kant van Nieuwkuijk bleef het aantal doelpunten van OJC in de eerste helft beperkt tot 3.
Ook in de tweede helft bleven de meiden doorgaan met mooie combinaties en werd er uitstekend samengespeeld. Het lukte nu wel om meer doelpunten te maken waardoor er uiteindelijk een 0-11 eindstand op het bord kwam.
En dat we veel meiden in het team hebben die kunnen scoren en dat jullie het elkaar ook gunnen om te scoren blijkt wel uit het feit dat de eerste 7 doelpunten door verschillende meiden gemaakt zijn.
Kortom, een goede start van het seizoen!

Volgende week gaan de meiden er weer voor, dan uit tegen Boxtel MO13-1.