OJC JO15-2 vergeet zichzelf te belonen in eerste oefenduel

01-01-1970
01:00

Afgelopen zaterdag speelde OJC JO15-2 de eerste oefenwedstrijd van na de zomerstop bij eersteklasser Kozakken Boys JO15-1.

Het was een wedstrijd waarin de Rosmalenaren op alle fronten beter waren, maar toch al na 6 minuten op achterstand kwamen na een foutje in de achterhoede: 1-0. Er werd keihard gewerkt om de stand om te buigen, maar ondanks bij vlagen geweldig veldspel wilde de meer dan verdiende tegentreffer maar niet vallen.

Met name na de rust had de tegenstander helemaal niets in te brengen, maar de ene na de andere kans was niet besteed aan OJC. In de slotfase, met nog een minuut of 5 te spelen was het eindelijk raak. Lars vd Meer speelde zich schitterend vrij en diens voorzet werd door Max Alinkmet het achterhoofd over de keeper heen in de verre hoek gekopt. Er waren daarna nog enkele mogelijkheden om de overwinning in de wacht te slepen, maar het bleef bij 1-1.

Vanwege blessures ontbraken Hidde Linthorst Homan, Ralph v.d. Plas en Jay Verstappen, Senn vd Aa en Lars vd Thillart speelden mee met JO15-1 en Luc Vissers was nog op vakantie. OJC was nog niet echt compleet. Gelukkig kon er een beroep worden gedaan op Tjeu van Lent, Casper de Kok, Dylan van Ravenstein en Bart Coenraad van JO15-3. Bedankt allemaal.