OJC JO15-2 doet zichzelf opnieuw tekort

01-01-1970
01:00

In de derde bekerwedstrijd, thuis tegen derde divisionist RKDVC, keek OJC JO15-2 al binnen een minuut tegen een achterstand aan. Meteen na de aftrap ging er in de verdediging van alles mis en kregen de bezoekers het openingsdoelpunt op een presenteerblaadje aangeboden: 0-1

Daarna trok de thuisploeg de wedstrijd volledig naar zich toe en werd de tegenstander volledig vastgezet op eigen helft. Ondanks het af en toe oogstrelend voetbal slaagde OJC er maar niet in de diverse mogelijkheden doeltreffend af te ronden. En daarmee deed het elftal zichzelf opnieuw tekort. Eigenlijk kwam de ploeg uit Drunen nauwelijks meer over de middenlijn en werd men overal op het veld afgetroefd. Slechts enkele uitvallen zorgden voor enige spanning, maar leverden niets op.

Kort na de hervatting was het eindelijk wel raak en scoorde Max met een uitstekend genomen vrije trap 1-1. Binnen de kortste keren was het echter alweer 1-2 en opnieuw werd er onvoldoende ingegrepen in de omschakeling.
OJC pakte de draad van de eerste helft weer op, beheerste het spel volledig, maar wist maar niet tot scoren te komen, ondanks dat er maar liefst 4 spelers alleen voor de keeper kwamen. Jay hield door enkele goede reddingen bij spaarzame counters de ploeg op de been. Toch gaf OJC het niet op en bleef men op jacht gaan naar een beter resultaat

En dat had resultaat, al duurde het veel te lang. In de allerlaatste minuut kreeg OJC een strafschop nadat Lars binnen de lijnen ten val was gebracht en scoorde Sander de gelijkmaker: 2-2.
Van tevoren zou je tekenen voor een dergelijk resultaat, maar er had veel meer in gezeten voor OJC. Hulde voor het uitstekende spel.