01-01-1970
0-10

Door een midweeks programma wat door de KNVB was ingepland, moesten we binnen 4 dagen 2 x naar Breda.

Eerst mochten we afgelopen zaterdag aantreden tegen JEKA.
Het veld was zwaar, het weer was regenachtig. Of dit allemaal meespeelde weten we niet, maar het was niet onze beste wedstrijd. Het duurde even voordat de score werd geopend,
maar uiteindelijk gingen we met een 12-0 overwinning naar huis.

Vandaag mochten we opnieuw naar Breda, nu waren we te gast bij Baronie (op nog geen kilometer afstand van waar we zaterdag waren). Iets voor zevenen werd er afgetrapt. We zaten meteen goed in de wedstrijd al duurde het ook vandaag een tijdje voordat het eerste doelpunt viel. Toen waren we los en werd de ene mooie aanval gevolgd door de andere, waardoor we voor de rust met 0-5 voor kwamen.
In de tweede helft gingen we door met goed voetballen en dit resulteerde in een eindstand van 0-10.
Goed gedaan meiden! 4 competitiewedstrijden gespeeld, 12 punten, 40 doelpunten voor en 0 tegen.
Vanwege de herfstvakantie nu even geen wedstrijden, maar op maandag 23 oktober hebben we weer een wedstrijd, thuis tegen Madese Boys. Dan staan we er weer en gaan we wederom voor de winst!