OJC 12 wint maar weet eigenlijk niet hoe...

01-01-1970
4-2

15-10-2017
Vandaag is de tegenstander DSC 6; een ploeg met vooral jonge gasten die een op deze warme dag maar een korte warming up nodig hadden.

Rick V, de man van de wedstrijd van vorige week liet weer van zich horen door een goede uitbraak langs de rechterflank. Waar hij eerst een voet van de tegenstander nog kon ontwijken, was de tweede inkomende man te veel. Gelukkig kon hij de bal eerst nog in de voeten van Jorg leggen, die de bal in het net wist te leggen.

Deze tikjes bleken een voorbode te zijn van meedere overtredingen op OJC spelers. Hierdoor leek het potje soms meer op het schoolplein spelletje LTS.

In een wedstrijd waar DSC probeerde aan te vallen, kregen zij de eerste helft het deksel op de neus. Nog 3x werd de keeper gepasseerd in de eerste helft.

Een typisch kelderklasse momentje was waar te nemen in het 16 meter gebied van OJC. Waar verdediger Sam H een bal probeert weg te trappen, grijpt een speler van DSC spontaan naar het gezicht en gaat liggen. De scheidsrechter besloot om de jongen maar even zijn momentje en een slok water te gunnen. Ruststand 4-0.

Na een uitgebreide tactische bespreking was iedereen uiteindelijk toch tot een compromis (het regeerakkoord is er niks bij) gekomen, en besloot OJC 12 als één team de meest teleurstellende tweede helft tentoon te stellen aan het publiek, waardoor sommigen besloten voor het eindsignaal de tribune te verlaten.

Vlak voor het einde van de wedstrijd besloot keeper Sam v D het duel nog wat spannender te maken door in eerste instantie een bal uit de lucht te plukken, maar deze toch maar los te laten voor de voeten van een tegenstander voor de 4-2.

Deze tweede helft was er een om snel te vergeten. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Alem 3 op het programma.