OJC 12 weet weer wat verliezen is

01-01-1970
01:00

22-10-2017
Er zijn van die dagen, dan zit het gewoon niet mee. Deze wedstrijd tegen Alem was daar duidelijk een voorbeeld van. De tegenstander schoot in de voorbereiding een bal stijf in de kruising, wat door de heren van OJC van applaus werd voorzien.

De eerste 30 minuten hebben de heren van OJC zich af moeten vragen hoe de helft van Alem eruit zou kunnen zien.

De hele eerste helft was het vooral doelman Sam van D die vaak redding moest bieden op de vele schoten en kopkansen van Alem. De nieuwe keeper heeft zo zijn aantal reddingen dit seizoen meer dan verdubbeld.

Rond de dertigste minuut was er een uitbraak van Alem over linkerflank van OJC die voor werd gegeven. Verdediger Didjay S anticipeerde net te laat op de inlopende man, die de bal vrij kon inkoppen: 1-0

De tweede helft begon al beter met iets meer balbezit dan de eerste helft. De eerste kansjes ontstonden al snel met uitbraken van Rick V en Max E die beide het net niet konden vinden.

Helaas kon de achterstand niet worden weggewerkt omdat Alem defensief zeer sterk stond te spelen deze wedstrijd. Eindstand: 1-0.