Fouten doen de MO19-1 de das om

Papendrecht MO19-1
OJC ROSMALEN MO19-1
28-10-2017
4 - 2

Basis spelers:

Scheidsrechter:   Benjamins, Patrick
Het was voeg de zaterdag want we moesten aantreden in Papendrecht, een elftal dat gelijkwaardig is aan onze meiden. We vertrokken net als alle andere wedstrijden die we gevoetbald hebben, weer niet compleet. Dit keer moesten we Daniek, Britt en Nina missen. Verzoek naar andere teams voor eventueel 1 of spelers werden niet gehonoreerd dus moesten we het met 2 wissels doen waarvan er 2 niet oksel fris waren. Maar de meiden hadden er zin in en wij als leiding ook.

De wedstrijd begon dit keer zeer goed van de Rood Zwarte er werd gevoetbald de grenzen werden opgezocht, en de scheidsrechter dacht ik hou het kort en elk douwtje werdt dan ook bestraft. Onze meiden waren lekker aan het spelen in het begin van de eerste helft, de eerste kans was dan ook voor ons. In de 5e minuut was het Jacklyn die de 0-1 op de schoen had maar jammer genoeg miste.
Afgelopen week was er door Hans met Mila en Assala getraind op de combinatie en het schieten, en het betaalde zich uit want Mila schoot van ruim 20m net langs de verkeerde kant van de paal en dat was in de 10e minuut. Het was Assala die een grote kans had om ons alsnog op een voorsprong te brengen in de 26e minuut, het was Quinty die tussen 3 man de bal sterk aan de voet hield en met een sublieme pass Assala alleen voor de Keeper zetten maar ze schoot over. En er is een voetbalwet als je zelf niet scoort ……. Het was dan ook in de 29e minuut dat de Meiden van Papendrecht van zich lieten horen en de kans op de 1-0 verhindert zagen worden door Mirna die met een super redding de bal pakte. Nog geen 2 minuten later waren we het zelf die Papendrecht de 1-0 in de schoot wierpen, een fout die je niet mag maken, door het midden uitverdedigen en de bal in de voet spelen van de spits van de tegenstander 1-0. Maar de meiden pakten het goed op en gingen door met het voetbal van voor de goal. Dit resulteerde in 2 goede kansen in de 42 minuut het Jacklyn de kans en in de 43 min Bibi maar deze werden ook gemist 5 kansen op een doelpunt die niet werden gemaakt jammer.

De rust werd benut om aan te dikken dat we zo moesten doorgaan, wel hadden de meiden, en de meiden niet alleen. Dat de scheidsrechter iets meer door de vingers zag van Papendrecht en dat er dubieuze beslissingen waren. De 2e helft begon goed want het was in de 61e minuut dat Jacklyn ons op gelijke hoogte bracht naar een prachtige diepte pass van Amber maar het waren weer 2 verdediging fouten die perfect werden afgemaakt in de 63e minuut en het was in 75 minuut dat de 3-1 op prachtige wijze werd gemaakt door Papendrecht Mirna liep uit en speelde Maudy in, die de bal niet goed aannam en de bal precies bij de speelster van Papendrecht in de voet speelde. Deze bedacht zich geen seconde schoot de bal over Mirna in de goal. Maudy had hiervan zo de Pé in dat ze meteen na de aftrap aan de haal ging met de bal 4 man uitspeelde en een perfecte voorzet had, die werd afgerond door Assala 3-2. Zou er dan nog een punt in zitten vandaag? Nog geen minuut later dacht Maudy ik ga maar weer even, maar dit keer werd ze van achter op behoorlijk harde wijze getorpedeerd, rood en een vrije trap. Dat dacht ik en zelfs de supporters achter onze dug-out, en die waren voor Papendrecht. Net als de vorige kaart waardige overtreding werden de kaarten in de zak gehouden en kregen we een vrije trap. Het slot akkoord was voor Papendrecht die de eindstand brachten op 4-1 waar wederom net als de andere doelpunten een foute.

Jammer meiden, woensdag een oefenpotje in Kerkwijk en zaterdag wachten de buurtjes uit Vught
 

Andere verslagen

Terug naar boven