OJC JO15-2 verliest van sterk WSC JO15-1

01-01-1970
01:00

De tweede bekerwedstrijd, thuis tegen de sterke hoofdklasser WSC JO15-1, werd door OJC JO15-2 na een 0-1 ruststand verloren met 1-3.

In de eerste helft kroop de thuisploeg keer op keer door het oog van de naald, maar wist men lang stand te houden tegen de sterke bezoekers. Met name Jay wist met enkele grandioze reddingen de schade te beperken. Ook door de overige spelers werd er keihard gewerkt, maar in de 30e minuut, vlak voor de rust, werd toch de 0-1 gescoord.

Na de hervatting gaf OJC veel beter partij, maar leidde een verkeerde ingeschatte hoge bal toch tot 0-2. Er volgden nog meer kansen voor WSC, maar, het was al vermeld, Jay was in bloedvorm. De thuisploeg bleef knokken voor een beter resultaat en steeds vaker verscheen OJC voor het doel van de bezoekers. Nadat enkele mogelijkheden niet in treffers konden worden omgezet kreeg Sven de bal na goede samenwerking met Senn. Hij maakte een schitterende actie op de achterlijn en legde de bal terug op Sander die met rechts verwoestend uithaalde: 1-2. Met nog 5 minuten te spelen gooide OJC alles op de aanval, kreeg zelfs nog twee kansen, maar gaf doordat iedereen met aanvallen bezig was veel ruimte weg. WSC maakte daar handig gebruik van en met een razendsnelle counter in de laatste minuut kon men de eindstand bepalen op 1-3.

Een verdiende nederlaag, maar zeker na de rust gaf OJC redelijk goed tegenspel.