Vierde zege zonder tegendoelpunt voor OJC JO15-2

01-01-1970
01:00

Voor de vierde achtereenvolgende wedstrijd wist OJC JO15-2 de overwinning in de wacht te slepen en ook nu werd de 0 gehouden. Wilhelmina JO15-1 was deze keer de tegenstander die het onderspit moest delven.

Met JO15-3 speler Tim Janssen in de basis was de thuisploeg gedurende de gehele wedstrijd veel sterker. Toch was ook in dit duel de eerste kans voor de bezoekers, toen er veel te laks werd
omgeschakeld na balverlies in de 2e minuut. Gelukkig greep doelman Luuk Vogels goed in.

Na enkele gemiste kansen was het Max die, na goed samenspel met Sven v.d. Boomen enkele tegenstanders het nakijken gaf en alleen voor de keeper geen fout maakte: 1-0. Even later wist
Sven ook zelf het net te treffen na voorbereidend werk van Lars v.d. Meer: 2-0. Dit was, ondanks een fiks overwicht en diverse grote kansen, ook de ruststand.

Meteen na de hervatting maakte Sander aan alle twijfel een eind. Sven speelde de bal knap vrij en passte op Sander. En ook in deze wedstrijd was hij doeltreffend: 3-0. De wedstrijd werd
wat saaier om naar te kijken. OJC liet de teugels enigszins vieren en Wilhelmina was volkomen onmachtig en slaagde er niet in al te dicht bij het doel van de thuisploeg te komen.

In de 55e minuut werd Hidde ingebracht als aanvaller en die gaf meteen een visitekaartje af door na een gewonnen duel de 4-0 binnen te schieten. Er werden opnieuw kansen gecreeëerd,
helaas ontbrak op die momenten het overzicht bij enkele spelers, maar uiteindelijk werd het toch nog 5-0, toen Ralph bij de 2e paal een scherp genomen vrije trap doeltreffend afrondde. Een mooie beloning voor een opnieuw degelijk gespeelde wedstrijd.

OJC won verdiend en blijft een kampioenskandidaat.