MO19-1 toont vormbehoud tegen Achilles Veen

01-01-1970
0-11

Na de wedstrijd van woensdag tegen BLC was het zaak om vormbehoud te tonen door de meiden van de MO19-1. Het weer was goed en het grasveld van Veen lag erbij als een biljartlaken, dus waren de omstandigheden goed. De MO19-1 was vandaag toch uitgedund want Nicky enkelblessure Nina een langdurige schouder blessure Corinda en Angelica verhinder ivm een uitvaart en Esmee was er ook niet dus op weg met 13 meiden. Britt en Mira waren ook niet oksel fris, maar een oud Chinees smeerseltje van Theo zou misschien wel redding brengen. Voor de wedstrijd begon werden de meiden op scherp gezet want wij hebben een Rosmalen kwartiertje, elke wedstrijd hebben we vaak binnen de 15 minuten een tegen doelpunt.

Maar de meiden waren als scherpe messen vanaf de aftrap werden de meiden van Veen onder druk gezet en speelde de meiden weer eens echt voetbal, mooi combinaties. Dit resulteerde in de 2e minuut een een mooie combinatie van achteruit en was het Amber die Jacklyn in stelling bracht en deze twijfelde niet en scoorde de 0-1. Toen kregen we het kwartiertje, maar dit keer niet het kwartiertje waarin de meiden in kakken, maar de 15 minuten van de gemiste kansen.
9e minuut Jacklyn naast, 15e minuut Quinty schiet op de keeper, 17e minuut Jacklyn naast, 18 minuut Quinty wederom naast van dichtbij. Het duurde dan ook tot de 22e minuut dat Quinty eindelijk haar goal meepakte, het was wederom een echte Quinty met haar grote teen tikte ze de bal binnen 0-2. Het was de 26e minuut dat Amber op de keeper schoot. De mooiste van de dag (voor mijn dan ) kwam in de 27e minuut van Renate die vanaf 20 meter binnen schoot 0-3. Had Mirna dan niets te doen, jawel in de 28 was er de eerste kans van Veen maar Mirna schoof haar been uit en hield de teller op 0. In de 34 minuut was het Maudy die Jacklyn weg stuurde die de 0-4 maakte, het was wederom Maudy die een speler in stelling bracht, dit keer was het Assala die de 0-5 binnen schoof. Net voor rust kreeg Assala de kans op 0-6 op de teller te zetten, maar ze miste.

In de rust werd erop gehamerd blijf voetballen en houd Veen onder druk
En we begonnen goed want het was Assala die in de 47 minuut op de keeper schoot in de 51e minuut was het wederom de koningin van de assist Maudy die Cerita in stelling bracht 0-6. Ook in de 2e helft mocht Mirna 1x echt in actie komen en ze bleef foutloos. In de 58 minuut schoot Assala over, en in de 66 minuut schoot Jacklyn op de keeper. De 0-7 werd gescoord door Assala en 4 minuten later scoorde ze weer naar een voorzet van Jacklyn 0-8. Het drama voor Veen werd compleet toen de 0-9 een eigen doelpunt was. De dubbele cijfers werden door Cerita op teller gezet in de 80e minuut.
Het slotakkoord de 0-11 werd door de koningin van de assist gescoord Maudy had de eer vandaag.

Vandaag hebben de meiden echt laten zien dat ze kunnen voetballen, en het is nu zaak om er volgende week weer te staan. Komende week lekker na genieten van een productieve week 6 punten en 16 doelpunten en 2 tegen.